|
||
ben gelebileceğimi hiç sanmıyorum aileme sormama gerek bile yok cevabı biliyorum malesef benim konsere gitmek için yazı beklemem gerekecek sanırım giden arkadaşlara iyi eğlenceller diliyorum başka ne diyim
|
||
|
||
| ama ben neden istanbulda değilim yaaaaa bu konseri izlemeyi gerçekten çok istiyorum yani istiyodum..off... | ||
|
||
| konseri pazar günü zannetiğim için hiç ilgilenmedim bile.bir arkadaşım konsere gitcek misin 24 mart dedi yok ya,pazar günü dedim.hayır cumartesi diyince,ne hı öyle mi dedim.sonra da annemi ikna çalışmalarına başladım.ilk girişimim olumsuz,o yüzden şimdilik bir şey demiyorum.ama yardımcı kuvvet olarak dayımı devreye soktum,o halletcek umarım.kaçırmak istemiyorum bu konseri.işallah gidebilirim. | ||
|
||
| ya gitmeyi çoook ama çok istiyorum fakat çalışıyorum ben off keşeke izin alabilsem süper olurdu ama | ||
|
||
| ya peki bilet fiyatı ne alemde | ||
|
||
| bu konser kaçmaz zaten istanbuldaki bütün konserlerine gidiyorum . fakat arkaadşlar emin olun orada fan sitesi olarak yakanıza kırmızı karanfilde taksanız kimse bulaşamaz . ancak aynı mekanda olduğumuzu hissederiz.. trend show daki konseerden tecrübeliyim. | ||
|
||
| bilet fiyatları Ana Salon (Ayakta): 28 YTL 1.Balkon (Oturmalı): 35 YTL --yaş sınırı yoktur. http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HRAK1 Gerekli bilgileri buradan bulabilirsiniz arkadaşlar. |
||
|
||
| bence bu konser güzel olur.çok reklamı yapılıyor çünkü.ben kaçırmayın derim ki ben kaçıracam.gelemem............ | ||
|
||
24 martta Yeni Melekteyim! Ve çok mutluyum. Babamla gidicez O da olacağından oturmalı aldık. Ama olsun ben yerimde duramam valla. İlk hedefimiz yeni melek.. (ay kafayı yedim heyecandan )
|
||
|
||
bende biletimi alıyorum yarın oradayım
|
||
|
||
| bende kesin oradayım. bide bi soru soracağım,sizce konser kaç gibi biter? |
||
|
||
bide bi soru soracağım,sizce konser kaç gibi biter? 23:30 dan önce bitmez |
||
|
||
sayın yönetici arkadaşlar bi yerde buluşup toplucamı gidilecek acep.....öle bişi varsa haberdar edin ...gelemeyecek arkadaşlarda telefon numaralarını yazsınlar biz ordan coşkuyu dinletiriz
|
||
|
||
| bnde hazırladım bileti bursadan geliyorum arkadaşlar görüşmek üzere | ||
|
||
| ben de gitmeyi düşünüyorum 4 senedir tüm mvö konserlerine ya bilet aldım gidemedim yada sonuna zor yetiştim | ||