Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
24 Mart 2007 Yeni Melek/İstanbul

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 24 Mart 2007 Yeni Melek/İstanbul

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ]

uA_Hell 11.03.2007 12:57:19
arkadaşlar bi arkadaşım yanlışlıkla oturmalı 2 adet bilet almış. Ayakta fiyatına satıyorum o 2 bileti. Almak isteyen olursa özel mesaj atabilir.

cagico 11.03.2007 21:43:35
yattı bu konser ya!off!gidemiyorum! Sad gidenlerden bol miktarda yorum ve resim bekliyorum artık.iyi eğlenceler herkese...

17.03.2007 18:30:46
dream tv de tanıtımları dönen konser dream tv basın sponsoruymuş yani konser sonrası görüntülerden bir kısım yayınlayacaklarını umuyorum eski konserlerden bir kolaj yapmışlar  konser için bazı değişiklikler olduğu söylendi arka plandaki videoları değiştirmişlerdir büyük ihtimal az kaldı göreceğiz Smiley

17.03.2007 18:35:43
dream tv de tanıtımları dönen konser dream tv basın sponsoruymuş yani konser sonrası görüntülerden bir kısım yayınlayacaklarını umuyorum eski konserlerden bir kolaj yapmışlar  konser için bazı değişiklikler olduğu söylendi arka plandaki videoları değiştirmişlerdir büyük ihtimal az kaldı göreceğiz Smiley

Videolar değişti zaten ilk bu konserde verilecek sanıyordumda Bağcılarda verildi o görüntüler gayet başarılı olmuş

kaanyok 17.03.2007 18:38:27
ben aldım biletimi formdaki arkadaşlarla bu sefer buluşmak umuduyla

17.03.2007 18:38:54
abstre audio visual  gerçekten iyi işler çıkarıyor ...bağcılarda verildiğinden haberim yoktu açıkçası

17.03.2007 18:59:30
Tesadüfen denk geldik sanş iste herhalde hazırdı bayadır eskilerine vermek istemediler galiba. Çok da güzel olmuşlardı.Ama temalar aynıydı ya mikslenmişlerdi sadece tamamen bir değişim söz konusu değildi Bağcılar'dakilerde belki Bağcılar için özeldi onlar diyeceğimde sanmam yenileriydi gördüklerimiz.

18.03.2007 18:13:32
walkman kesnlikle yanlış anlama seni yalancı konuma düşürmek gibi bir niyetim yok  Wink sadece bugun o tanıtımı tekrar gördüm ve bu arka plan görüntülerin yepyeni haliyle ilk kez dinleyici karşısına çıkacağını söylendi belki de deneme amaçlıydı bağcılar tepkiler nasıl gibi ya da bağcılara özel de karma bir şeyler yapılmış olabilir

bu arada rakun yepyeni şirketimiz de ilk defa tanıtım da görücüye çıktı galiba ... hayırlısı inşallah şu konserde aksilik çıkmaz

18.03.2007 18:53:26
Yok yanlış anlamam ben gördüğümü söyledim ordaki eski konserlerde görenlerede sordum değişik şeyler var diye gözlerim bizi yanıltmadığını sanıyorum karma deneme birşeyler olabilir.
Temalar aynı mikslenmişlerdi bunu çok iyi biliyorum son İstanbul konserlerine gidiyorum sürekli dikkatli biriyimdir denemedir belki ordakiler.
Konserlerde oraları izlemeyi seven biri olarak pek yanıldığımı sanmıyorum.
Sorduklarımda evet demişlerdi.
Sende bunları sakın yanlış anlama savunma amaçlı değil.
Belkide bunlar bambaşka birşeydir Bağcılar'dakiler farklıydılar eminim.Ayıp olmaz mı daki kız duruyor ama yaptıkları farklıydı aklımda en belirgin kalan bu.
Yanılıyorsam affola.

nuwanda 19.03.2007 14:33:59
http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,9784.0.html buradan devam.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468