|
||
| Evet arkadaşlar.21 şubatta antalya jolly jokerde konservar MvÖ nin.Sabırsızlıkla bekliyorum. | ||
|
||
| evet süper bi yer seçimi... çok haz alacağımızdan eminim. | ||
|
||
ya tabi 18 yaş sınırı olunca gidenler anlatır artık ![]() merhaba konsere gidiceksen yaşında örn:17 ise küçük göstermiyorsan seni içeri sokabilirim ama kesin bir şey söylemiyorum ama olur büyük ihtimal |
||
|
||
| ya emre aydın konserine gittim hiç sorun yapmadılar tabi öle çokta küçük gösterenlerde olmaz ama pek de önemli değil... | ||
|
||
niye böyle bir şey olmuş ki bu konserde?
|
||
|
||
| Arkadaşlar konser var ve 18 yaş sınırı var.Bunun nedenini sorgulamalımıyız sizce.? Büyük ihtimalle içki satışından dolayıdır.Birbirinize ulaşmak isterseniz msn adreslerinizi ya da özel mesajı deneyin... | ||
|
||
| konser günü bir buluşma yada vs. bireşy olucakmı acaba!!!!!!!! ve biz jolly joker üyeri ile buluşucaz eger isten kişilerde katılabilir eger mvö buluşması olmucaksa www.jollyjoker.com.tr ulaşabilirsiniz.... |
||
|
||
| konser tek kelimeyle süperdi ben fotoraf ve 2 tane video çektim bunu paylaşmak istiyorum .... | ||
|
||
| ne kadar sürdü konser hangi şarkıları çaldılar? biran önce paylaşta izleyelim
|
||
|
||
| 18 yaş sınırı sorun oldu mu siz de?yoksa önemsenmedi mi?... |
||
|
||
| DUN GECE JOLLY JOKER'da MUHTESEM BIR KONSERDEYDIM MOR VE OTESI TAM BIR BUCUK SAAT SAHNEDE KALDILAR VE INANILMAZ BIR MUZIK CIKTI ORTAYA HALA ETKISINDEN KURTULMUS DEGILIM EN ONEMLISI ISE BACKGROUND LARI İDİ BİR PERDE VE HER SARKININ RESİMLERLE VE REKLAM FİLMLERİ İLE BUTUNLESMIS OLMASI IDI TEK KELIME ILE IZLEMIS OLDUGUM EN LEZZETLI BIR ROCK KONSERI IDI TESEKKUR EDERIZ EMEGI GECEN HERKESE..... | ||
|
||
![]() ![]()
|
||
|
||
kaçirdik dibimizdeki konseri ya delircem
|
||
|
||
| çok sıcak bi ortam gibi duruyor..:)peki hangi şarkıları çaldılar?? | ||
|
||
| evet ya eskilerden çok şarkı çaldılar mı neleri çaldılar eskilerden 23 ü çaldılar mı? giden arkadaşlar lütfen cevaplayın teşekkür ederim | ||