|
||
| "özledim seni" adlı parçanın serkan aktaş anısına olması şarkının önemini daha da arttırıyor. | ||
|
||
| ben beğeniyorum tavsiye ettiğim şarkılar ise ; TUZAK, GÖLGE, HEP BENİ SEVSEN, ÖZLEDİM SENİ Gerçekten çok iyi müzikleri var. |
||
|
||
| süper bi grup özledim seni şarkısı cok güzel | ||
|
||
| yeni albümlerinde yer alacak çünkü,dünya ve tek tek şarkıları çok güzel olan grup.. | ||
|
||
| sevdiğim bi grup özellikle gölge adlı şarkıları süper | ||
|
||
| ÇOK SEVEREK DİLEDİĞİM POP ROCK GRUPLARINDAN 1 TANESİ ŞARKILARI ÇOK GÜZEL UMARIM BU ÇİZGİLERİNİ BOZMADAN DEVAM ETTİRİRLER GÖLGE EN BEĞENDİĞİM PARÇALARI |
||
|
||
'özledim seni' favori şarkım özellikle nakarat kısmı çok güzel 'söyleyecek çok sözüm vardı hepsi yarım kaldı neler ummuştum hayattan elimde ne kaldı' solistleride teomana çok benziyor yav ilk gördüğümdee noluyo böyle teoman gup mu kurdu diye söylenmiştim kendi kendime...
|
||
|
||
| gitme şarkısı favori şarkım süper | ||
|
||
| fazla şarkılarını dinlemedim ama dinlediklerim güzeldi ;)mesela 'bitti mi söyliceklerin'şarkıları çok güzel | ||
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| şarkıları harika ama fazla radyo ve televizyonlarda çalınmıyolar | ||
|
||
şarkıları fena değil,elektronik ve rock müziği karıştırmaları ve yeni bir tarz yaratmaları hoş.yeni albümleri yakında çıkacak olan grup.severim kendilerini.
|
||
|
||
| 110'DAN YENİ ALBÜM MÜJDESİ ilk albümleri "atomların harika dünyası" ile iyi bir çıkış yakalayan 110, yepyeni bir albümle geri dönüyor. dmc etiketiyle yayınlanacak albümden bazı şarkılar grubun myspace(www.myspace.com/110line) sayfasında da dinliyebilirsiniz. bu yaz radar live ve rock'n coke'da sahne alıcak 11'Un yeni albümünden ilk yakın zamanda müzik kanallarında dönmeye başlayacak. klibin yönetmenliğini hayko cepkin, almora gibi isimlerle çalışan ve daha önce "tuzak" videosunu da çeken doruk çetin. |
||
|
||
| Albümde ''Bitti mi?'' harika bence. | ||
|
||
| sölicek çok sözüm vardı hepsi yarım kaldı.neler ummuştum hayattan elimde ne kaldı...çoooook güzeell bi şarkı bu !ellerine sağlık...... | ||