|
||
| yeni albümleri güzel olacak.. | ||
|
||
özledim seni bir tane
|
||
|
||
çok beğeniyorum bu grubu şarkıları çok güzel;) özledim seni bugun sebep yokken
|
||
|
||
| bence çok iyi bir grup ama değeri bilinmedi çok öne çıkamadı nedense bu grup ama çok iyi bir grup çok güzel .. | ||
|
||
| yeni albümleri kontrolu aldım.hayat şarkısını çok beğendim.mvö nünki hatta ondan daha güzel.(şaka şaka)ama yine de bayağı güzel. albümde şimdilik öne çıkan parçalar dünya,çünkü,kimse bilmez,düştüm ve tek tek.diğerleri de mükemmeler ama bunlar biraz daha iyi. üzeirne çalışılmış bir albüm.candan ın sesi yine ortalığı dağıtmış.Atomların Harika Dünyasına 5 basacak kalitede bir albüm.Elektronik ögelerle rockın müzthiş sentezini yapmışlar. Helal olsun diyor on üzeirnden on veriyorum. |
||
|
||
| Bence 110 Çok Güzel Bi Grup Şarkılarıda Güzell En Güzeli Düştüm... | ||
|
||
| yeni albümlerini dinlemedim ama ilk albümleri çok güzeldi ilk albümlerinden en çok gölge ve aramıza hoşgeldin şarkılarını beğeniyorum ayrıca gen adlı filmin müziklerini yaptılar |
||
|
||
| ilk klipleride "düştüm"adlı şarkılarına çekilmiştir | ||
|
||
| düştüm şarkısı çok güzel | ||
|
||
| yaaa 110 u beğenerek dinliyorum hele düştüm parçaları çok güzel.ama hep aynı müziği kullanıyolar gibi geliyor kulağa:S | ||
|
||
ben klibi cekenle konustum 2 tane lamba ile klip çekmişler.ben hiç begenmedim açıkcası söliyim zaten bas gitarcısıylada konustum oda begenmemiş )bugun konserleri vardı galiba izmirde tam bilmiyorum ama sonrada antalyada olcaktı sanırsam ama yinede başarılı buluyorum şarkılarını |
||
|
||
| 110'dan ikinci albüm!...Kontrol!.. Tüm besteleri ve sözleri tamamen 110 grubuna ait olan ve 11 şarkıdan oluşan albüm raflarda yerini aldı. Albümden ilk video "Düştüm" adlı parçaya çekildi. KONTROL: 1.Kimse Bilmez, 2.Uyuduysan, 3.Çünkü, 4.Dünya, 5.Tek Tek, 6.Kayıp Kentin İnsanları, 7.Hayat, 8.Ağlama, 9.Düştüm, 10. Sustum, 11.Çocuk Parkı |
||
|
||
| pek seVmiyorum takipde etmiyorum | ||
|
||
| Hayat parçalarına klip çekseler yer yerinden oynar.O kadar sevdim bu parçayı.kontrol bence 2007 yılında çıkan en iyi albüm. | ||
|
||
hoşuma gidiyor 110'un yaptığı müzik .. düştüm video suda güzel olmuş
|
||