|
||
2.klipleri "özledim seni" süper olmuş bence. evet son klipleri çok güzel olmuşş şarkıda güsel ..kliplen iyi gitmiş
|
||
|
||
| gen adlı filmın sountrack ını yapmışlar gölge adlı şarkılarıyla...bide klip etmişer... | ||
|
||
gem değilde gen furkancım .togan gökbakarın yani şahanın kardeşinin yaptığı bir film..fragmanını izledimde iyi bir filme benziyor değişik bişe...ben daha izlemedim klibi ya..
|
||
|
||
| ben bu grubu hiç sevmedim ya isimleride itfaiye gibi zaten ![]() bir kere canlı dinledik yanlışlıkla hiç iyi değildi |
||
|
||
gem değilde gen furkancım .elim kaymış kusura bakmayın yaa
|
||
|
||
gem değilde gen furkancım .elim kaymış kusura bakmaın yaa ![]()
|
||
|
||
ben solistin kendisi çok benzettim ya ama şu ana kadar arkadşlarımdan hiçbiri benle hemfikir olmadı.. bence de çok benziyor ayrıca çıkış şarkıları da güzeldi..
|
||
|
||
110 nn "özledimm seniii" şarkısınaa bitiyoorumm süperr bii şarkııı ollmuşşş..
|
||
|
||
| gölge bu aralar en çok dinlediğim sarkılardan biri | ||
|
||
| çookkk seVdiğim bir grup 110..hele özledim seni ve gölge çok begendiğim şarkılar arasında | ||
|
||
| şarkıları çok güzel...elektronik-rock karışımını baya iyi yapmışlar...candan'ın sesi güzel..."özledim seni" çok iyi..."bitti mi" başarılı bi parça..diğer şarkıları da baya iyi dinledim hepsini.. | ||
|
||
| ÖZLEDİM SENİ Yİ HER DİNLEDİĞİMDE İÇİM Bİ GARİP OLUR...ÇOK GÜZEL Bİ PARÇA.. | ||
|
||
| özledim seni iyi parca grup da baya iyi cıkar onlar ortaya daha | ||
|
||
arkadaşlar ben 110 hakkında hiç internette resim bulamadım sitesini bilen varmı 110 un www.110line.com www.yuzon.comben cok begeniyorum 110 nu sarkıları cok güzel |
||
|
||
| çok sağlam ve kaliteli olduğuna inandığım ama maalesef pek fazla adlarını duyuramayan,özümsenemeyen bir grup...5 kişiden oluşuyorlar sanırım ve iyi müzik yapıyorlar.. tek albümleri olan ATOMLARIN HARİKA DÜNYASI'nda özledim seni gibi blink 182 tarzı bi şarkı var:)ama olsun yine de seviyorum ben onları çünkü bitti mi şarkısı da onların:) ayrıca grup şahan gökbakar'ın kardeşi togan gökbakar'ın çektiği GEN adlı filme gölge isimli bi soundtrack yapmıştır... umarım daha fazla duyabiliriz ve dinleyebiliriz.. |
||