|
||
son albümleri her açıdan süper olmuş 2 ay önce edindim ve çook beğendim.
|
||
|
||
| çok yalnızım.sevdiğim herkezden uzağım. çok yalnızım.yaptığın bir hatayım. bak savaştım.yara aldım ama hiç kaçmadım. çok yoruldum.sonunda anladımki unutulmuşum. karanlıkta yürüyen bir gölgeyim aslında.insanlar geçer yanımdan ama hatırlamazlar adımı bir daha bir hikaye.tanıdık dilimin ucunda. hatırlamaya çalıştıkça acı vermiş daha fazla. karanlıkta yürüyen bir gölgeyim aslında.insanlar geçer yanımdan ama.hatılamazlar adımı bir daha. karanlıkta ağlayan bir gölgeyim aslında. geçersin yanımdan ama. hatırlamazsın adımı bir daha. bu şarkısına bitiyorum yaa... |
||
|
||
ee sevmeyen ölsün ![]() bitiyorum bu grubaa.. herşeyiim.. çok seviyorum abilerimiii...
|
||
|
||
| Bildiğiniz gibi Mehmet Esemen gitarist, Sinan Öktem ise bas gitarist olarak 110 grubunda müzik hayatlarına devam ediyorlardı. Daha sonra açıklayacağımız sebeplerden ötürü her iki arkadaşımız ile -birlikte müzik yapma konusunda- 110 grubunun yolları ayrılmıştır. Kendilerine teşekkür eder, müzik hayatlarında başarılar dileriz. Bundan sonra gitarist olarak Burak Yerebakan, bas gitarist olarak ise Arda Algan 110 grubuna eşlik edecektir. ilerleyen günler daha ayrıntılı bilgileri burada sizlere bildiricem. www.110line.com |
||
|
||
| Müthiş iki ismi kadrolarından kaybettiler...İnşallah toparlanırlar. | ||
|
||
110 um ya benim grubum bitanem seviyorum onları!.. ![]() yeni albümleriylede çok iyii çıkış yaptılar!.. herşeyde çok iiyiler!.. bütün şarkıları,performansları,klipleri.....herşeeeeeeyleri çook süper!!!...
|
||
|
||
| peki iyi değiller zaten | ||
|
||
| şarkıları güzel bence ben biraz sakn olan 'özledim seni' parçasını çok seviyorum tavsiye ederim
|
||
|
||
| 110'dan Yeni Klip İkinci albümleri KONTROL ile Türkiye’deki elektronik rock müziğin öncü gruplarından olmayı başaran 110, albümün sabırsızlıkla beklenen 3. klibini ÇÜNKÜ isimli parçasına çekti. Rock müziğin elektronik bir tat ile birleştiğinde nasıl sonuçlar verebildiğini başarılı bir şekilde gösteren 110, hareketli parçalarının yanı sıra duygusal öğeler içeren parçaları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Bunlardan biri de ‘Çünkü’… HDV formatında, 19 kişilik bir ekiple 21 saat aralıksız çekilen klibin yapımcılığını Yaratıcı Filmler, görüntü yönetmenliğini Oytun Orgül üstlendi. Çekimler Erenköy Sahil Yolu, Suadiye Bağdat Caddesi ve Beykoz-Riva yolu üzerindeki Halit Ulukut Tüneli’nde gerçekleştirildi. Klipte, James Belushi’nin K-9 filminde ünlenen 1965 model convertible bir “Ford Mustang” kullanıldı. Herkesin unutmaya çalıştığı ama unutamadığı, geri dönüşü olmayan, aynı zamanda da sevdiği kişiden kopamadığını anlatan bir hikayesi vardır. Arkasında bıraktığı hatıralardan kurtulmaya çabalayan bir adamın hikayesini farklı bir şekilde anlatan klipte Candan Tezel ve Ozan Yılmaz karşımıza şizofren bir bütünlük ile çıkıyor. Yapmış olduğu çalışmalar ile 12. Altın Koza Kültür ve Sanat Festivali Öğrenci Filmleri Yarışması’nda En İyi Kurmaca Kısa Film ve 2006 yılında çektiği “Ceza Sahası” ile 4. Metro Group Kısa Film Yarışması’nda ödüller alan İsmet Kurtuluş yönetmenliğinde çekilen klip önümüzdeki günlerde ekranlarda olacak. |
||
|
||
| seviyorum ben 110 u ilk albümleride güzeldi ama ikinci albümleri bomba kesinlikle ağlama şarkısı favorim | ||
|
||
gitme çok güzell
|
||
|
||
çünkü nün çekimleri bitti darsısı tv de görmeye
|
||
|
||
severim kendilerini özellikle de düştüm ve gölge şarkılarını
|
||
|
||
| Gayet güzel parçaları var fakat hala neden tanınmıyorlar fazla anlamış değilim. Fazla ilgi yok bu gruba en sevdiklerimse düştüm,gölge,dünya,bitti mi... |
||
|
||
"çünkü" klip çekiminden kareler;![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (110line.biz adresinden alıntıdır.) |
||