|
||
seviyorum..110umu ya.. ![]() biran önce gelsin klip sabırsızlanıyorum...meraklandım.. bu klipte diğer klipler gibi süper olacağa benziyor.. ![]() beklemekteyiz.. teşekkürler... |
||
|
||
Yaşasın.. ![]() Az kaldı
|
||
|
||
sanki çok tutulmadı gibi geliyor bana ama şarkılarını çok seviyorum bence iyi bir grup
|
||
|
||
yeni klip "çünkü" |
||
|
||
| yeni klip "çünkü" mtv ile harika bir klip olmuş çok beğendim.. http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4354 |
||
|
||
ford mustang ' e hayran kaldım yine bağdat caddesi galiba orası süper be istanbulda olmak vardı =)
|
||
|
||
kaç zamandır beklediğim bir klipti, şarkının demo halini bile bulup bilmem kaç yüz kere dinlemiş biri olaraktan açıkçası hiç beğenmedim. animasyonları çok fazla tutmuşlar, onun yerine kanlı canlı bir hatun koysalarmış daha iyi olurmuş bence, candan'ın yeni halinide sevmedim, tek güzel yan ozan'ın yeni imajı
|
||
|
||
| çünkü çok güzell 110 severek dinlediğim gruplardan ![]() |
||
|
||
110 çok kaliteli bir grupmuş gibi geliyor ![]() dinliyorum çok da beğeniyorum ![]() sen duyduğum en güzel cümlenin en güzel öznesi tanrının unuttuğu bu kentte cennetten düşen bir manzara gibi |
||
|
||
| vovvv klip mükemmel olmuşş! | ||
|
||
çünkü'yü çok sevdim
|
||
|
||
| Dünya şarkılarından nefret ettiğim grup..ama genelde iyiler heralde.. | ||
|
||
| klipleri çok güzel olmuş | ||
|
||
süperler,kaliteliler "kontrol" çıktığı gibi almıştım dinledim tekrar hayran kaldım gruba taze kan geldi iyi olacak gibi gözüküyor artık yeni gitaristleri burak yerebakan
|
||
|
||
| güzel sarkıları var | ||