|
||
| grubun adınn ilginç bi hikayesi var..solist ve diğer bi grup elemanı adını bilmiyorum 110 numaralı belediye otobüsünü görüyolar ve o sıra halen grubu isim aramakta olduklarından bu ismi uygun buluyorlar kendilerine... yani itfaiye numarası değil ama belediye otobüsü numarası grubun adı... |
||
|
||
severek dinlerim bu arada candan biras teomanı andırıyor sanki
|
||
|
||
| evet biraz andırıyor bencede sesi | ||
|
||
| en sevdiğim gruplardandır kendileri bence şarkıları çok güzel özellikle gölge ve bitti mi?ayrıca özledim seni şarkısı aşmıştır bence .grup elemanlarıda çok sempatikler bence.albümünü alıp bi dinlein bence. | ||
|
||
| Özledim seni muhteşem bi şarkı dinlerken insanı alıp götürüyo başka yerlere..Gölge de öyle..Ayrıca tuzak ve gitme adlı şarkılar da iyidir herkese tavsiye ederim kaliteli bi grup ve başarıyı hakediolar bnce.. | ||
|
||
| abi grup güzel,şarkılarda öyle de... dikkat ettim bütün kliplerinde kelebek kullanıyorlar. yani bu kelebeğin onnar için bi anlamı mı var? yoksa denk mi geliyor? çok dikkatli izleyiciyimde
|
||
|
||
öhööö...ÖZLEDİM SENİİİ
|
||
|
||
ya super bi grup butun sarkilari da super favorim ozledim seniyle gitme sarkilari bi de bu benim dunyam da guzel tabi ![]() grup niyeyse pek tutunamadi ama bu da benim işime geldi fasla piyasa olmasinlar sevenleri az olsun daa iyi
|
||
|
||
abi grup güzel,şarkılarda öyle de... dikkat ettim bütün kliplerinde kelebek kullanıyorlar. yani bu kelebeğin onnar için bi anlamı mı var? yoksa denk mi geliyor? çok dikkatli izleyiciyimde ![]() eVet bir manası olmalı ki heryerde kelebek kullanıyorlarr fan sitesinin girişinde falanda kelebek albümdede vardır sanırıım |
||
|
||
ben solistin kendisi çok benzettim ya ama şu ana kadar arkadşlarımdan hiçbiri benle hemfikir olmadı.. evet ya ben hem sesini hem kendisi benziyor teomana
|
||
|
||
ben solistin kendisi çok benzettim ya ama şu ana kadar arkadşlarımdan hiçbiri benle hemfikir olmadı.. evet ya ben hem sesini hem kendisi benziyor teomana ;Dbayaa başarılı bi grup..tarzlarıda kendine özgüü...röportajlarını izledim çok sempatikler... :)gölge favori parçam...
|
||
|
||
| bitti mi gusel de dığerlerı bence tutmıcak gıbı | ||
|
||
arkadaslar 110 grubu fan sitelerine gelip fanlarla özel konusmalara yapabiliyor mor ve ötesi neden yapamıyor yahu bizde isteriz ag ah
|
||
|
||
arkadaslar 110 grubu fan sitelerine gelip fanlarla özel konusmalara yapabiliyor mor ve ötesi neden yapamıyor yahu bizde isteriz ag ah sence ??bi düşün istersen.ceVabını sen bulabilirsin ben sana inanıyorum ![]()
|
||
|
||
bitti mi gusel de dıerlerı bnce tutmıcak gıbı Niye canım bittimi den başka;Gölge aramıza hoş geldin özledim seni gitme şarklılarıda süper |
||