|
||
| gölge şarkılarını çok severm ben çok güsel klipte mükemmel deli gömleği falan giymişler ya komik olmuş ama gen filmin şarkısı ya ona uyarlamışlar galiba | ||
|
||
| yeni yeni çıkan gruplar arasında en iyilerinden bence | ||
|
||
| bencede ama nedense şarkıları güzel olmasına rağmen tutulmadılar.inşallah hakettikleri ilgiyi görürlerr | ||
|
||
| süper gruplardan biri.. "gitme","bu benim dünyam","özledim seni" başı çeken sarkıları.. ben çok beğendim ama ekranlarda çok sık görememek kötü oluyo ya.. | ||
|
||
| bence güzel bi grup!kasetlerini çok beğenmiştim hatta bi ara sürekli dinliyodum... | ||
|
||
bencede ama nedense şarkıları güzel olmasına rağmen tutulmadılar.inşallah hakettikleri ilgiyi görürlerr bu benim hiç umrumda değil popüler olmasınlar hatta bole iyi
|
||
|
||
| çok iyi bir grup ayrıca klipleri de çok güzel oluyor. | ||
|
||
özledim seni ve diğerleri...hepsi süper bence mutlaka dinlemelisiniz albümü...
|
||
|
||
| bence kaliteli müzik yapıyorlar..inşallah ilerde kendilerini daha iyi kanıtlama fırsatı bulurlar.. | ||
|
||
| aslında 110 u ne derece takip ediyosun bilmiyom ama 110 zatn kendini kanıtlamıs bir grup..kaliteli muzik yapyolar dusuncenede katılıyorum.uzunca sureler var olması gereken bi grup | ||
|
||
| çok iyi bir grup oldugunu duydum çünkü rock gurupları bile övüyor 110 iyi bir grup diye demek ki iyiler yani | ||
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=Vazb7_h6p4o&search=110 arkadaşlar müthiş bişey 110&hayko cepkin acayip güzel olmuşş bence herkes izlesin
|
||
|
||
karanlıkta yürüen bir gölgeyim aslında
|
||
|
||
11o-gölge güzel olmuş bence ![]() karanlıkta ağlayan bir gölgeyim aslında... |
||
|
||
| 110 mükemmel ötesi hele candan süüüüüüüüüüüüperrrrrrrrrrrrrrr özledim seni favori sarkım | ||