|
||
| bence iyiler..."sen duyduğum en güzel cümlenin en güzel öznesi..." sözler iyi bence | ||
|
||
| ben sadece bitti mi şarkısını biliyorum.onu da çok seviyorum... | ||
|
||
ben sadece bitti mi şarkısını biliyorum.onu da çok seviyorum... o zaman sana hep beni sevsen şarkısını öneriyorum..
|
||
|
||
| Çok güzel grup ya.. Şarkı sözleri de çok güzel melodileri de..Gerçekten çok iyiler..İki şarkıya klip çektiler şarkıların ikisi de dört dörtlük bence. | ||
|
||
| mor ve ötesinden sonra kargoylla beraber en sevdiğim grup.albümlerindeki tüm parçalrı erzbere bilirim o kadar hayranım ki onlar için bir fan sitesi bile kurdum hepinizi beklerim www.yuzonfan.forumlari.net |
||
|
||
yazın arabada sürekli özledim seniiiiiğ diyordm sonra diğer şarkılarını öğrendm ama albümlerini almadm..ayrıca kelebek olayını da hala merak ediyorum
|
||
|
||
| bir ey diyimmibence solistte şarkıları da güzel bence bazı gençler çok zevksiz .ayrıca solisti ben 84deki tunaya benzettim .bilmem dorumu. Forumlarda msn vermek yasaktır! |
||
|
||
GÖLGE ŞARKISINADA KLİBİNİDE HASTAYIM !!1
|
||
|
||
Çok güzel grup ya.. Şarkı sözleri de çok güzel melodileri de..Gerçekten çok iyiler..İki şarkıya klip çektiler şarkıların ikisi de dört dörtlük bence. 3 şarkıya klip çektiler bitti mi ardından özledim seni ardında gölege şimdilerde ise tuzak çekildi eylülde yayına girecek
|
||
|
||
| 110....Çok hoşuma gitti yaa..Hep beni sevsen,Bitti mi,Gölge,Özledim seni çok hoş şarkılar yaa bence dinleyin bu adamları! | ||
|
||
| yeni albümde gelio kasım gibi | ||
|
||
ben sadece bitti mi şarkısını biliyorum.onu da çok seviyorum... o zaman sana hep beni sevsen şarkısını öneriyorum..
|
||
|
||
| album lerini dinlemedim ama canlı performansları harika |
||
|
||
| tüm albümü dinledm ama bir kaç şarkıları dışında pek beğenmedm | ||
|
||
grup güsel ama pek isimlerini duyuramadı gibi özledim seni şarkıları çok güsel dinleyin bence
|
||