|
||
güneye giderken in ayrı yeri var ama 1945 çok güzel olmuş. yani 1945, güneye giderken, yaz yaz yaz aslında sevda çiçeği de güzel, sen varsın da öff hepsi güzel işte ayrı ayrı
|
||
|
||
| ayrım yapmak gercekten cok zor ama bence 1945 biraz daha farklı değisik geliyor bana..bunun nedeni de asla digerlerinin kotu olması filan degil olamaz da zaten!! | ||
|
||
1945! anma albümünü anlamlandırmak için seçtikleri çok güzel bir şarkı. diğerleri de grubun her yaptığı iş gibi muhteşem; ama bence bu şarkı konusu itibariyle diğerlerinden farklı ve özel...
|
||
|
||
| en çok güneye giderken ama ikinci sırada 1945 var tabi... | ||
|
||
ilk 1945 sonrada sevda çiçeği aslında ayrım yapılması zor ama neyse
|
||
|
||
| GÜNEYE GİDERKEN bu şarkıyı dinlerken içim kıpır kıpır oluyo......... |
||
|
||
| abi söyledikleri bütün cover şarkıları müthiş söylüyorlar arasında seçim yapmak bile zor geliyo bana | ||
|
||
| hepsi güzel ama bence en güzeli güneye giderken | ||
|
||
güneye giderkeni seçmişim ama aslında sen varsın..harika bir şarkı sen varsın hayret ki harun abi çok iyi söylemiş.. |
||
|
||
| sevda çiceği bence | ||
|
||
| SEVSA ÇİÇEĞİİİ......!!!!!şarkının müziği çok hoşuma gidiyo.tabi güneye giderken in de hakkını yememek lazım | ||
|
||
güneye giderken,sevda çiçeği,yaz yaz yaz,1945,sen varsın hepsi ayrı bir süper hepsinin yeri ayrı ve gerçekten çok güzel yorumluyorlar şarkıları(ama en az sevdiğim telli teli ondan eminim )güneye giderken cidden süper aşırı bir mutluluk veriyor insana ben özellikle bulutsuzluk 20 yaşında konserinde düetlerini beğenmiştim ama sadece mor ve ötesi söylerken de ayrı bir süpeer.(bu arada keşke şiliye özgürlüğü de cover yapsalar) ikinci olarak zorlu rakip 1945 var cidden harun abi muhteşem yorumlamış.insanı ayrı alemlere götürüyor sanki sevda çiçeğinin de yeri ayrı o da süper off off seçemiyorum yaa ![]() ama yine de güneye giderken ardından da 1945 diyeceğim galiba ben
|
||
|
||
| kesinlikle SEVDA ÇİÇEĞİ | ||
|
||
| solda güneş yükseliyordu. güneye giderken en güzelleriydi . | ||
|
||
| sende yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi.... bence en güzeli buydu... |
||