|
||
| güneye giderkeni çok canlı söylemişler sevda çiçeği de asla bıkamayacım bi şarkı | ||
|
||
| yaz yaz harun abinin sesine çok yakışıyor, bir numaralı tercihim. | ||
|
||
| ooo evet ajda pekkan'dan sonra süper yorumlamış bence de | ||
|
||
ya ben hepsini çok seviyorum hepsi ben de ayrı bir yere sahip ama ben oyumu telli telliye verdim... ya müziği falan süper olmuş şarkının... hele "nananana" yeri çok hoş...müziği çok hareketlenmiş.. mvö ye çok yakışmış telli telli...güneye giderken ise çok canlı bir şarkı... yaz yaz klip olarak süper ve harunun sesine çok iyi gitmiş... sevda çiçeği fikret kızılok'un, beğenmemek mümkün mü? ve sen varsın... bülent ortaçgil... harunun söyleyişinin süper olduğu bittiğim şarkılardan...
|
||
|
||
ya bence hepsi birbirinden güzel özellikle yaz yaz.hem klip olarak hem de müzik olarak.ama ben güneye giderken diyorum.o şarkıda acayip bişey var ya.kendimi alamıyorum o şarkıyı dinlerken.çok güzel yorumlamışlar.bulutsuzluk özleminden çok daha güzel söylemişler.süper yani.
|
||
|
||
| "telli telli" ve "sen varsın" ın tadi bir başka.. | ||
|
||
| bence yaz yaz yaz...süper olmuş;) | ||
|
||
biraz cahilce ama cover ne oluyor??
|
||
|
||
| cover bir şarkıyı başka birinin kendi yorumunu ekleyerek ya da olduğu gibi söylemesidir... yeniden hayata getiriş şarkıyı bir yandan... | ||
|
||
biraz cahilce ama cover ne oluyor?? ![]()
|
||
|
||
| 'telli telli' favorim benim.harunun sesi çok tatlı çıkmış çok begendim ben iyi ki coverlamışlar.... | ||
|
||
anlattınız.teşekkür ederim ![]() ben sen varsını dinleyemedim ama diğer seçenekler için bakarsak hepsi çok güzel olmuş.ayrım yapamayacağım
|
||
|
||
| güneye giderken... | ||
|
||
SELAM BEN DE SANA KATILIYORUM KESINLIKLE YAZ YAZ YAZ ÇOK GUZEL BIR ŞARKI ASLINDA HEPSI GUZEL DE AMA BENIM İÇİN EN GUZELI YAZ YAZ YAZ NORMALDE HERKESIN BIR ŞARKISI VARDI MVO DAN DEGIŞIK DEĞİŞİK ŞARKILARI SEVEN DE VAR MESELA BEN AŞK İÇİNDE YAZ YAZ BIR DERDIM VAR RE ÇOK SEVERIM BUNLARI BEN >
|
||
|
||
| telli telli ve yaz yaz yaz süper bence | ||