|
||
| Mor ve Ötesi'nin 5. studyo albumu 8 Mayısta çıkıyor Albümde bulunan oniki şarkının isimleri şöyle: Saklama, Şirket, Çocuklar ve Hayvanlar, Ayıp Olmaz Mı?, Büyük Düşler, Darbe, Durma Öyle, Kış Geliyor, Parti, Sonu Belli, Kördüğüm, Küçük Sevgilim. | ||
|
||
| Evet. Ben de şimdi resmi siteden öğrendim. Ama ben kendimi 1 Mayısa hazırlamıştım. 8 mayısı görünce hayal kırıklığına uğradım. Neyse o kadar sabrettik 1 haftada sabrederiz elbet!! Mor Ve Ötesi tam gazz geliyorr!! "Büyük Düşler"le yola devam!! |
||
|
||
| evet bende 1MAYIS ta bekliyordum ama neyse canım çoğu gitti azı kaldı o kadar bekledik bir 7 gün daha bekleriz | ||
|
||
| bişi kalmadı arkadaşlarr morveotesi fanları sabırlıdır demi ![]() enınde sonunda cıkcakk ve harıka olcakk
|
||
|
||
| bende bugun resmi siteden öğrendim çok sevindim bardaga dolu tarafından bakalım mayıs sonunda çıksaydı ne olacaktı dimi ama | ||
|
||
| Yüce Rabbim bize bu günleri de gösterdi!!! gelsin ayın 8 iii.. | ||
|
||
ALLAH IM SAA ŞÜKÜRLER OLSUNNNN....BOMBBBA GEEEELİYYOORRRRR...
|
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ grubu yenilikçi bir grup olduğuna göre bu albümdede bizi deişik şeyler bekliyor ve bizde onları bekliyoruz .. yine bomba gibi bir albüm yine kulağımın pasını silecek o güzel müzikler... | ||
|
||
dört gözle bekliyorum azz kaldı son 9 gün
|
||
|
||
| yaaaa bi gelmedi 8 MAYISSSSSSS BENİ BAYA HEYACAN SARDIII |
||
|
||
ben de sabırsızlıkla bekliyorum.....bir de okulca yaptığımız geziye yetiştiği için çok seviniyorum..arabada mvö dinicez..yuppiii
|
||
|
||
son 8 gün
|
||
|
||
| Büyük sabırsızlıkla bekliyoruzzz... |
||
|
||
| sayılı gün | ||
|
||
abi bitiyor bea allaaam baa bu günleride gösterdin ..... d&r ın kapısında beklicem ilk gelen kaseti ben alcam...![]() ayrıca söyleyelim... KORSANA HAYIRR EMEĞE SAYGI!!!!!!!!! |
||