|
||
| Albüm yarın çıkıcakmış piyasaya sinir oldum.Ama ayırttırdım adama,şimdi kalmaz falan sinir olurum sonra... | ||
|
||
ya d&r a gittim yok dediler ben bugünü bekliyodum yaa günlerdir şirketle oyalandık devamını istiyorum beeeen inşallah yarın alabilirim
|
||
|
||
bugün 8 mayıs albüm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
||
|
||
| sinir oldum yaa. Albüm malbüm yokk! madem 9 unda çıkcaktı niye sitelerine 8 yazarlar anlamıyorum....!!! | ||
|
||
| süper bir albüm muhteşem almadım ama eminim | ||
|
||
| bnede bagdat cadesındekı d&r a gıttım aksam gelır dedı ya da yarın kesın gelcek dedı yaa yınemı gıtcem yarın caddeye ya
|
||
|
||
| bende kızılayı dolancam | ||
|
||
ya d&r a gittim yok dediler bende gıttım d&r a yarın gelcek beklıoruz dedler yaa
ben bugünü bekliyodum yaa günlerdir şirketle oyalandık devamını istiyorum beeeen inşallah yarın alabilirim ![]() |
||
|
||
evet yaa gelmemiş..bu akşam dağıtıma başlayacaklarmış galiba..29 unda burdalar hobaaa..süper olcak kimse tutamaz beni gidecem..yarında cd yi alacam.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
şu sıralar bir müzik markette olacak ama ben evdeyim yarın da büyük bir ihtimalle alamıycam çarşamba kesin ama...
|
||
|
||
hehe ben demiştim 9u diye umudunuzu yitirmediz... hoş tabi
|
||
|
||
HİÇ BULAMAZSAM YARIN UNKAPANI NA GİDİCEM ... ![]()
|
||
|
||
ALT ÜST ET ORTALIĞI MELİS !!!
|
||
|
||
valla ederim...
|
||
|
||
| Ya bende albümü bulamadım bugün ne iş yaa. Ama şirketi dinledim beklediğim gibi çıkmadı yani sanki biraz düşüş var basit bi parça gibi geldi ama umarım albümün diğer şarkıları daha sağlamdır. Hala ŞİRKETİ dinlemeyen varsa buyrun benden size hediye... Yorum sizin bide siz dinleyin ne düşünüceksiniz bakalım... Mor ve Ötesi - Şirket http://rapidshare.de/files/19757481/Mor_ve__tesi_-__irket.mp3.html |
||