|
||
bugün bende bulamadım yaa
|
||
|
||
| Yok..burda.. bulan, alan var mı? Adam daha çıkmadı dedi bugün de!!! | ||
|
||
ya yok yaa bende bulamadım kafayı yiicem yaa demek kimse bulamamış ben de bi tek ben bulamadım sanıyodum
|
||
|
||
arkadaşlar yoksa içimizden bir sade ben dinleyim diye toplattırdımı albümü
|
||
|
||
ya bende sinir oldum bir türlü bulamadım bugun yine gittim adam birazdan unkapanına gidip alıcaz dedi...utanmasam bende geliyim dicektim amaa akşam yine gidicem..bu sefer inş. kavuşucam albüme ................
|
||
|
||
| Albümü aldım coookkk süperr manyak olmuss MOR VE ÖTESİ'nin ellerindne öpüyorum ve helal olsun diorum:D:D:D:D:D | ||
|
||
Albümü aldım coookkk süperr manyak olmuss MOR VE ÖTESİ'nin ellerindne öpüyorum ve helal olsun diorum:D:D:D:D:D aldınmı buldunmu
|
||
|
||
PATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, DİYE PATLAYACAK.MÜTHİŞ BİR ALBÜM HER İDDASINA VARIMM MÜTHİŞ SORUNSUZ SÜPER OLACAK.
|
||
|
||
| arkadaşlar albüm harika.....özellikle küçük sevgilimmmm...bayıldım yaaaa.. | ||
|
||
bende bugün aldım ama dünde odtüde canlı olarak dinladin benim fovarilerim= şirket,küçük sevgilim,darbe,kördüğüm ve partiiii......bu album gercek anlamıyla mor ve ötesine yakışır bir album olmuş......bayagıda da eğlenmişlerrrrr
|
||
|
||
| Şarkılar süperr ama bazı şarkılar birbirne benziyor ama yine de cok güzell.Büyük bi ihtimalle Harun cokk aşık olmuş birine çünkü;inanılmaz aşk şarkıları var,ve hepside cok güzellll:D:D:D | ||
|
||
İnanmıyorum yaa! Herkes aldı ben kaldım ya!! Hani benim albümüm ya nerde
|
||
|
||
İnanmıyorum yaa! Herkes aldı ben kaldım ya!! Hani benim albümüm ya nerde bendee almadımm dahaaaaa ![]()
|
||
|
||
ya tamam tamam gerçekleri sölüyorum bütün albümleri ben aldım...Fazla beklemeyin ...Arkadaşlar şaka bi yana albüm akşama doğru müzik marketlerde olur haberini aldım ben...Benden sölemesi...
|
||
|
||
| dramatik.henüz elime geçti..açtığım gibi kapattım.ne yapabilirim ki..elim-kolum tutmuyor.hiçbir şey..herhangibir müzik duymak istemiyorum.bu aralar böyleyim.hayat birbirine dolandı.belki bu da uygundur?umarım yakında düzelir herşeyim..bana ait"bir şey"bana,döner. | ||