|
||
ya albümü alanlar yazmayın yaaa kıskanıyooooorummm :'(ben de daha alamadım ama yarın kesinlikle bulcammmm
|
||
|
||
| slm arkadaslar ben bugun albumu aldım sarkılar kesık kesık korsanda degıl ama ne yapacagım yaaaa | ||
|
||
bnde aldımmmm çokkk mutluyummmmmm şarkılar bendede kesik hafiften .....ama çookkkkkkkk güzellllll |
||
|
||
neden kesikki yaa orjinal olduğu halde ben daha almadım ama kesik olursa yaa kötü olur ne heveslerle alcam şimdi
|
||
|
||
neden kesikki yaa orjinal olduğu halde ben daha almadım ama kesik olursa yaa kötü olur ne heveslerle alcam şimdi canım bizim gibi fanlara yetiştirmek için hızla basmışlar herhalde ondan biraz problemli... ![]() ![]()
|
||
|
||
| kis geliyor super bir sarki,kendimden gectim acikcasi.offf yaaa gercekten harikalar | ||
|
||
| ben dinledim şirketi banada biraz kötü gibi geldi ama güzel ben de yarın alçam beya ama adam gelmedi derse avrya artık gece gündüz kapılarında beklicem bee | ||
|
||
| ya of ya deli olcam yaa ölümüne merak ediyorum....çok şanslısnzz.. | ||
|
||
| arkadaşlar küçük sevgilim şarkısının sözlerini yazabilirmisiniz en azından nakarat kısmını en çok merak ettiğim o şarkı !! | ||
|
||
| ya evet arkadaşlar ya bilen varsa yazsnn lütfenn! | ||
|
||
| küçük sevgilim benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez onlar bilmez vururlar yüzüme sanki yoksu gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim ben sana neler yaptım kızdım sayfalarca onlar bilmez onlar bilmez yakarlar canımı sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim |
||
|
||
| sağol cnm site yenilenmiş hemen hepsini okudum okurken bir yandanda bunalr ortalığı kasıp kavurcak dedim özellikle darbe işi götürcek dys nin uyan adlıo şarkısı gibi albüme ağırlığını koyan bir şarkı ...harika bir de müizğiin duyabilsem | ||
|
||
| Evet beklediğimiz albüm sonunda çıktı...Allaha şükür valla çatlıcaktık az kalsın..Şarkılar da diğer arkadaşlarımın söylediği gibi harika..Darbe,kördüğüm,büyük düşler,saklama,küçük sevgilim az olan sürede dinleyip beğendiklerim ama diğerleri de onlar kadar güzel.... | ||
|
||
ben albümü okuldan kactımögleyin öle aldım cünkü dayanamadım sarkılar süperr olmuss benim en begendiim Parti cok güzell ve nakaratı süperr olmus:kutsal,aklın,nerde,dans et,üstümde,sakin olmak için,biraz daha eğlen.bide en sevdiklerim:Parti,Şirket,Küçük Sevgilim,Darbe,Büyük Düşler,Ayıp Olmaz mı?,Kış Geliyor bunalrı inanılmaz begendim digerleri(BENCE)bana göre benim fikrimce birazcık bayıyor,herneyse cok güzell olmus |
||
|
||
| .......veeeeeeeeeee!!!! "HAYATIMIN GRUBU"nun albümünü dün aldım... (yine "hayatımın grubu" olduğunu ispatlamışlar. 5 albüm, 1 single'dır "hayatımın grubu"lar... [dahil oldukları diğer projerler de dahil... )gerçekten muhteşem bir albüm... "müzikseverler" için bir albüm... (dinleyenler için değil... ) sözler mor ve ötesi'ne ait değil, ama çok güzel (felsefik ve siyasi anlamlar ağır basıyor... klasik mor ve ötesi sound'u var albümde ama gitar biraz daha ön planda... (kerem kabadayı "handmade" (el yapımı) bateri kullanmış) LÜTFEN, ŞİMDİ KALKIN (ya da paranız olunca ) [albüm CD'si 10YTL.] VE "HAYATIMIN GRUBU"nun ALBÜMÜNÜ ALIN... [baya heyecanlı yazdım kusura bakmayın.... ama ööle bir albüm tüyler diken diken oluyo...] SAYGILAR.... |
||