|
||
Çok azz kaldı arkadaşlar!! çok heyecaNLıyım.. İlk alan ben olmak isterdim; ama albüm buraya gelene kadar...!!
|
||
|
||
| Genclik, size bi haberim vaaaaaaarrrrrrrr!!!!!!!! Ben Makedonyaliyim ve mor ve Ötesi manyagiyim, sÖyleyeyim dedim.. Buralarda da dinleniyor M.V.Ö. Kac aydir albümün cikmasini bekliyorum ve simdi bir hafta daha sabredemez oldum... Geri sayim basladi... Not: Arkadaslar bana da bi albüm ayirtir misiniz??? Malum, cd ler kapis kapis satilacak. Ben Türkiye'ye gelene kadar bitmesin.
|
||
|
||
| korsan belası olduğu sürece zor ama ... | ||
|
||
Genclik, size bi haberim vaaaaaaarrrrrrrr!!!!!!!! Ben Makedonyaliyim ve mor ve Ötesi manyagiyim, sÖyleyeyim dedim.. Buralarda da dinleniyor M.V.Ö. Kac aydir albümün cikmasini bekliyorum ve simdi bir hafta daha sabredemez oldum... Geri sayim basladi... ooo süperr Not: Arkadaslar bana da bi albüm ayirtir misiniz??? Malum, cd ler kapis kapis satilacak. Ben Türkiye'ye gelene kadar bitmesin. ![]()
|
||
|
||
son bir hafta ...
|
||
|
||
2 yıl oldu yaaa sonunda bize bi iki yıl daa yeticek güzellikde bi albüm daa gelioo herkes mvö ni daa ii anlıcak ama herkes d anlamasın yaa onlar sdc bize kalsaaaa bitaneler kesinlikle eşleri yokk
|
||
|
||
Ohhh beeee...nihayet!! Yeni albümün cikmasina sadece 1 hafta kaldi!!!!!!!!!!!!!![]() |
||
|
||
| bugünü saymazsak 6 gün kaldı!!!!!!ve kasedin çıkacağı gün ona hediye olarak ''büyük düşleri'' alacağım. yyani dünyanın en güzel hediyesini!! | ||
|
||
| arkadaşlar bugün blujean aldım ve yeni şarkıyı da muziplay den dinledim süper bence mutlaka dinleyin | ||
|
||
| 8 mayıs harika olcak.hem albüm çıkıyo hem de morveötesinin albüm çıkışından sonra vereceği ilk konsere gidiyorumm.harika ya ölcem heyecandan.. | ||
|
||
arkadaşlar bugün blujean aldım ve yeni şarkıyı da muziplay den dinledim süper bence mutlaka dinleyin hangi şarkısı vardı??
|
||
|
||
son 6 gün
|
||
|
||
| Bugun itibariyle şirket adlı şarkıyı dinledim ve süper bi şarkı | ||
|
||
| HERKES SIKI DURSUN TURK ROCK PİYASASININ FLASH GURUBU MOR VE ÖTESİ BOMBA GİBİ GELİYOR.8 MAYISI BEKLEYİN.GERÇEK BİR ROCK ALBUM ÇIKIYOR.5 GUN KALDI . | ||
|
||
| ilk klip hangi şarkıya??? |
||