|
||
ben daha alamadim albümü,almanyada oturdugum icin,buraya ancak 3,4 ay icinde gelir
|
||
|
||
SELAM ARKADASLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA YİNE BURADAYIM YENİ ALBÜM ÇOK GÜZEL AMA BENİM EN BEĞENDİĞİM ŞARKISI ŞİRKET VE BÜYÜK DÜŞLER SİZİN HANGİLERİ?
|
||
|
||
ben darbeyi çook beğendim bide küçük sevgilim,ayıp olmazmı tabiki şirket ,çocuklar ve hayvanlar sonu belli ayy ay ay ben hepsini çok beğendim valla bu kadar beklememize değecek hatta fazlasıyla değecek bi albüm olmuş vee biraz farklı
|
||
|
||
| sıkı bi morveötesi hayrani değilim ve albüm cikmadan önce bi takim süphelerim vardi fakat mor ve ötesi bi kez daha en büyük olduğunu kanitladi | ||
|
||
.......veeeeeeeeeee!!!! "HAYATIMIN GRUBU"nun albümünü dün aldım... (yine "hayatımın grubu" olduğunu ispatlamışlar. 5 albüm, 1 single'dır "hayatımın grubu"lar... [dahil oldukları diğer projerler de dahil... )gerçekten muhteşem bir albüm... "müzikseverler" için bir albüm... (dinleyenler için değil... ) sözler mor ve ötesi'ne ait değil, ama çok güzel (felsefik ve siyasi anlamlar ağır basıyor... klasik mor ve ötesi sound'u var albümde ama gitar biraz daha ön planda... (kerem kabadayı "handmade" (el yapımı) bateri kullanmış) LÜTFEN, ŞİMDİ KALKIN (ya da paranız olunca ) [albüm CD'si 10YTL.] VE "HAYATIMIN GRUBU"nun ALBÜMÜNÜ ALIN... [baya heyecanlı yazdım kusura bakmayın.... ama ööle bir albüm tüyler diken diken oluyo...] SAYGILAR.... sözler mor ve ötesiine ait değil yazmışsın nasıl yani benim bildiğim mor veötesine ait..açıklayabilirmisin |
||
|
||
| album harıka olmş gercekten darbe partı sırket en bastakı favorılerım tesk mvö
|
||
|
||
| Sonunda...Sonunda aldım!!! Bugünleri görebiliceğimi hiç sanmazdım!! "gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm" ve düşüm gerçek oldu ![]() tek kelimeyle süper! |
||
|
||
| arkadaşlar ben kereme sordum şarkı sözleri mor ve ötesi ne ait ya.. | ||
|
||
albüm kapağında yazıyor zaten
|
||
|
||
| 5 mayısta gittik arkadaşla kasetçiye... sorduk "MorveÖtesi nin albümü 8 mayısta çıkıyor buraya ne zaman gelir?" diye..Adam da "8 mayısta çıkıcaksa o gün burda olur" dedi..Çok sevinmiştim..Heyecanım iyice artmıştı.... 8 Mayıs geldi...Çıkışta aynı kasetçiye gittik sorduk "MorVeÖtesi nin albümü geldi mi" diye..Adam "henüz çıkmadı, plak şirketi bize haber verirdi çıksaydı" dedi. Üzülmüştüm..Zaten kendimi 1 mayısa modlamıştım, 8 mayısı duyunca üzülmüştüm ve 8 mayıs günü de albümü alamamıştım... 9 mayıs...Stattan çarşıya kadar yürüdüm!!Oysa çok yorgundum! O kadar yolu nasıl yürüdüm bilmiyorum! Sırf "Büyük Düşler" için yürümüştüm....Yine arkadaşla adama sorduk "geldi mi?" diye...Adam yine "yok" dedi.. 10 mayıs....Yine gittik sorduk. Adam "gelince afişini asarız zaten, gelmedi." dedi....Benim artık albümden umudum kesilmişti...Yok ya yeter artık diyordum... ![]() Veee 11 mayıs! İşte bugün!! Bugün yürümemeye karar vermiştim, sormucaktım da..Binibüste giderken, sürekli gittiğimiz kasetçinin önünden geçiyorduk...Afiş yoktu..."gelmemiş" dedim kendi kendime...Ama yanımdaki arkadaşım adama el salladı...(Elimizde de "mor ponpon" vardı.) ponponları gösterdi geldimi geldimi yaptı? Adam bu sefer "kafa salladı heyecanla..Geldi geldi diyordu dudakları" Heyecanla indik...Ve o esrarengiz, "Büyük Düşler"i aldık... Mutluydum...İlk defa... O kadarlık yorgunluğuma değmişti!! Albüm çok süper çıktı...Tahmin ettiğim gibi!!! çok mutluyum!!
|
||
|
||
| klip yayınlanıyor mu ne zaman yayınlanıcak merak ediyorum ayrıca parti şirket küçük sevgilim. süper | ||
|
||
süpper hikaye yaa
|
||
|
||
| mayıs ay konserlerleı dolu...HAziran gibi klip bekliyoruz.. | ||
|
||
| sonunda kavuştum albümüme yaaa..ve şuan ilk şarkı partiyi dinliyom..çok iyi olmuş bakalım diğer şarkılar nasıl.. | ||
|
||
süpper hikaye yaa Öyle....Ama gerÇek!! ![]()
|
||