|
||
| naber millet s.a bende alcam albümü ya o şirket şarkısı da güzelmiş neyse alıp dinleriz artık size helal olsun link falan vermiyosunuz emeğe saygı nede olsa dimi.. |
||
|
||
| bende parti ile kış geliyoru sevdim... | ||
|
||
| yanlış bir anlatım (ya da benim bir yanlış anlamam olmuş) sanırım... ŞÖYLE: cd koyulan yerin altında, "büyük düşler'e eserleri ile katılanlar:" diye bişey yazılmış... benim gözüm bu çarptı ilk ve bu "eserler" lafından, "sözler" mantığı çıkarımını yaptım... ancak bugün karkoneti tamamen okuduğum da "tüm söz ve müzikler mor ve ötesi'ne aittir." ibaresi gördüm... bu yüzden SİZLERDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM... YAPTIĞIM BİR HATA... KUSURA BAKMAYIN.... yeni katıldığım bu sitede daha çok fazla yol almak istiyorum... SİZE/MOR VE ÖTESİ'ne KARŞI hiç bir TERS tavrım yoktur.... sadece bir yanlış anlama oluşmuş... teşekkürler... anlayışınıza sığınıyorum. SAYGILAR... |
||
|
||
şarkılarının bütün hepsi mükemmel özellikle darbe ve kördüğüm canlarım benm yaa yine süper bi kaset yapmışlar
|
||
|
||
Aslında bütün şarkılar güzel,şirket,darbe,büyük düşler öne çıksa da Burak Güven'in söylediği sonu belli benm favorim çok güzel sölemiş,tabi diğerlerinde dei grubumuz kalitesini ortaya koymuş hepsini tebrik ediyorum ve bu güzellikten faydalandığm için kendimi çok şanslı buluyorum...
|
||
|
||
Albümü 9 unda aldım.uyku ve kurs dışında iş dahil olmak üzere albümü sürekli dinliyorum.sağlam bir albüm olmuş akşam ntv ye çıktılar banu güven e klip parçası şirket olacakmış. benim favorilerim kördüğüm,ayıp olmaz mı ve büyük düşler. |
||
|
||
en mükemmel albümleri. çıktığı ilk gün aldm.heyecandan albümün kapağını yırttım açarken yaa bana ilk üç albümün tadını verdi ama biraz sertleşmş olarak. çok mutluyum bu nedenle.şarkı sözleri, kapak tasarımı mükemmel. özellikle birçok şarkıda distortion ağırlıklı gitar sololarına yer vermeleri süper olmş. harun da vokal açısından kendisini daha da gelştirmiş. |
||
|
||
Albümü 9 unda aldım.uyku ve kurs dışında iş dahil olmak üzere albümü sürekli dinliyorum.sağlam bir albüm olmuş akşam ntv ye çıktılar banu güven e klip parçası şirket olacakmış. benim favorilerim kördüğüm,ayıp olmaz mı ve büyük düşler.
|
||
|
||
dunya yalan soyluyordan cok farklı gıbı geldı bana sankı gul kendıne albumu ne benzıyor ole bı hava var yanı ama bıraz daha rock ![]() begendım guzel bır album olmuş tebrıkler MOR VE ÖTESİ |
||
|
||
evet dys den çok farklı geldi banada geçen albümdeki şakılar daha sertti böyle isyan içerikliydi bu albüm biraz daha farklı ama tabi çok güzel
|
||
|
||
| ben de aldım albümü nihayet ya mükemmel şarkılar her zaman olduğu gibi özellikle büyük düşler ve küçük sevgilimi çok beğendim küçük sevgilim beni çoook etkiledi yaaa çook derinden gelen bir şarkı
|
||
|
||
Albümü 9 unda aldım.uyku ve kurs dışında iş dahil olmak üzere albümü sürekli dinliyorum.sağlam bir albüm olmuş akşam ntv ye çıktılar banu güven e klip parçası şirket olacakmış. benim favorilerim kördüğüm,ayıp olmaz mı ve büyük düşler. ![]() :'(kaçırdık ya yeni albümlerine bahsetmişler uzun uzun...
|
||
|
||
dunya yalan soyluyordan cok farklı gıbı geldı bana sankı gul kendıne albumu ne benzıo ole bı hava var yanı ama bıraz daha rock evet bende benzettim ama herşeyiyle süper
![]() begendım gusel bır album olmuş tebrıkler MOR VE ÖTESİ |
||
|
||
| Tüühh allah kahretsın..! Nasıl kacırdık..! Eger onceden bılıyorsak nerde cıkcaklarını aktaralım onu buraya.O zaman bole tuh muh etmeyız | ||
|
||
yaaaaaaa ben albumu hala almadım yaaa... düzce ye daha gelmedi bu pazartesi gelcek >:(ya biz ne geri kalmış bir iliz yaaa yeni albüm çıkar bir hafta sonra gelir,sinema vizyona girer iki ay sonra gelir bıktım burdan yaa
|
||