|
||
| Çok manyak bi albüm olmuş Dünya Yalan Söylüyor'a göre daha bi sert gitarı daha çok öne çıkarmışlar ama daha kötü demiyorum tabiki çoooook güzel bir albüm Bu arada bizimkiler 8 Mayıs'ta Ankaradalarmış benim daha yeni haberim oluyor KAÇIRDIM Ağlamak istiyorum Ühüüüüüüüüüü ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| ben de alcam inşallah bugünn!!! |
||
|
||
ben bu albüme şunu diyebilirim birazcık minik söylenmiş kocaman sözler minik derken yanlış anlaşılmasın )
|
||
|
||
| bn ntv deki programı izledim..ama başını kaçırdım..şarkılardan(sözlerinden) bahsettiler fln güzeldi:) bide tahmin ettiğimiz gibi ilk klibi şirket e çekiceklerini söylediler | ||
|
||
| acaba klip nasıl olacak baya merak ettim | ||
|
||
| İyi herkes güzel şeyler söylüyor haksız da sayılmazsınız ama ben olumsuz eleştiri yapacağim herkes övüyor fakat herkes gibi mvö de kusursuz değil her yerin bir armağan çağlayanı olmalı : 1- Şarkıların melodileri ve sözleri çok basit geldi. En basik örneği Şirket 2- Bazı şarkılarında gitar çok ön plana çıkmış sert olmuş dünya yalan söylüyora göre, oysaki harunun sesi daha narin ve yumuşak bu türe sesi uymamış Kısacası bu albüme daha alışamadım büyük ihtimalle de alışamayacağım dünya yalan söylüyora devam mı etsek ne yapsak? |
||
|
||
bence sözler çok güzel daha önce söylediğim gibi biraz çocukça söylenen ama kocccaaamann sözler bence yani
|
||
|
||
Darbe'deki bağlama sesi muhteşem olmuş!
|
||
|
||
ya ben DARBE şarkısına çok şaşırdım çünkü albümü almadan önce böyle dinlerken coşacağımı değil hüzünleneceğimi sanıyodum bayaa bi yanılmışım
|
||
|
||
| İiddialı sözler,muhteşem sololar,Harun Tekin'in sesi önceki albümlere göre daha ön planda,Gül Kendine ile Dünya Yalan Söylüyor karışımı,diğer albümlere göre daha sert,herşey daha açık daha net...Yine ,yeni, yeniden müzik ziyafeti......Teşekkürler MVÖ | ||
|
||
mvö herzamanki farkını gene ortaya koymuş süper bi albüm yapmışlar öncekine göre daha sert gerçektende.şarkılrı ayırt etmekte zorlanıyorum vala birini dinliyorum tamam bu benim şarkım diyom sonraki şarkıda süper geliyoor.harika bi müzik ziyafeti olduu teşkürler bütün mor ve ötesi ailesine.. ![]() |
||
|
||
tek kelımeyle MUHTESEM bı abum olmuşş
|
||
|
||
| mor ve ötesinin yeni albümü özellikle şirket ve darbeye bayıldım. :oen kısa zamanda kastamonuya konsere gelmelerini bekliyoruz. | ||
|
||
| Bi yerde album kapağındaki resim ve objelerin herbirinin bir şarkıyı temsil ettiğini duydum..ve birleştirmeye başladım..ama bazılarını bulamadım siz biliyormusunuz... şirket-arkadaki kadın tablosu ve paralar parti-kocaman bir maske gibi birşey var o..kırmızı kucuk sevgilim - kukla bir kız var sağda o işte buyuk dusler - en arkadaki buyuk resim...agaclar fln var ayıp olmaz mı - sol üstteki kucuk resim gerisini bulamadım onalr ne |
||
|
||
| Albüm kapağı ve diğer resimler sayın ali soner'in büyük deneğimine bağlı ve zaten şaşırtmadı yeteneğince bizi ali soner yine yaptı yapacağını arkadaşlar bu seferde mvo bizi öldürecek şarkılarıyla:) sevgiler; kırık pena |
||