|
||
| GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞ.MOR ve ÖTESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERR |
||
|
||
| bence de şirket olmasa keşke ilk klip.. | ||
|
||
İyi herkes güzel şeyler söylüyor haksız da sayılmazsınız ama ben olumsuz eleştiri yapacağim herkes övüyor fakat herkes gibi mvö de kusursuz değil her yerin bir armağan çağlayanı olmalı : ben de pek ısınamadım-darbe hariç!
1- Şarkıların melodileri ve sözleri çok basit geldi. En basik örneği Şirket 2- Bazı şarkılarında gitar çok ön plana çıkmış sert olmuş dünya yalan söylüyora göre, oysaki harunun sesi daha narin ve yumuşak bu türe sesi uymamış Kısacası bu albüme daha alışamadım büyük ihtimalle de alışamayacağım dünya yalan söylüyora devam mı etsek ne yapsak? |
||
|
||
bence büyük düşler'in kapağı süper... onları etkilendikleri objelerle görmek beni daha çok mutlu etti...
|
||
|
||
| bence darbe kördüğüm ayıp olmaz mı küçük sevgilim çocuklar ve hayvanlar büyük düşler e çekilmeli klipler bu biraz fazla uzun bi liste oldu galiba ama çok güzel hepsii |
||
|
||
sırkete kesın başluıolarmış web sıtede okudum haftasonu cekımler yapılcakmış
|
||
|
||
| alla alla...oleyyy!!! | ||
|
||
evet bende okudum şirkete çekilecekmiş ve ayrıca Mayıs ayının geri kalanı ve Haziran ayında turneden arta kalan zamanını oldukça yoğun bir medya programı ile geçireceğinden, bu aylarda mor ve ötesi'ne yazılı ve görsel basında sıkça rastlanabilecekmiş yani kaçırmayalım ![]() |
||
|
||
| darbe kış geliyor ayıp olmaz mı kördüğüm | ||
|
||
| albüm süper ben de darbe hastasıyım bugün konserleri var gidiyoruz vegayıda göreceğiz KISKANANLAR ÇATLASIN
|
||
|
||
| ilk klip şirkete geliyor arkadşlar (kendi sitelerinden duydum) | ||
|
||
| sözler beni fazlasıyla tatmin etti açıkçası...diğer bütün albümlerinden sarsıcı ve gerçekçi olmuş bence.. müziğe gelice güzel.. diyebiliyorum ancak ama daa isi olabilirdi açıkçası biz daa iyilerini gördüümüz için sölüyorum amaaaaa sonuçta mvo ne yapsa dinnerim ben...
|
||
|
||
| konser mükemmeldi. yeni şarkılarla daha da güzel olmuş. | ||
|
||
| album çokk güzel yaaaaa...her dinlediğimde farklı bir zevk veriyo harika yaaa | ||
|
||
| neyse artık 2.si küçük sevgilime olur | ||