|
||
| şirket in klibi kesinleştiği için ona oylamadı.onun dışında kördüğüm,darbe(ki klip çekilirse yayınlandığı an büyük olaylar çıkacak gibi geliyor bana),sonu belli ve büyük düşler derim.. | ||
|
||
| kiş geliyorrr bagira cagira sevmem ki pek oylayan olmamıs ama ben cok sevdim bu sarkiyi zamanla anlasilir arkadaslar bidaa dinleyn şimdi değil ama soguk bi kıs günü bu sarkinin klibini görmek isterim |
||
|
||
| ayna ayna sihirli ayna neler soledinn bana bura çok guzel | ||
|
||
| zaten cd kapagında her sarkının yanına resminide koymuslar...bence en ii kapak bu albümün | ||
|
||
bencede kapak çok güzel olmuş..(krm_özyegenn'inde dediği gibi) zaten resimle temsil ettiği şarkı aynı sayfada..ve tek kelimeyle çok uyumlu olmuşlar..eee mor ve ötesi yine yapmış yapacağını |
||
|
||
darbee............
|
||
|
||
çok güzeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllll!!! darbe tav olmuş durumdayım!!albümü beğenmeyenler umrumda bile değil!!
|
||
|
||
| kime sorsam begenmiyor . . dogru dürüst dinlemeden yorum yapmamak lazım bence . . ama bana eski albümlerini hatırlattı gayet hos olmus..darbe bilhassa ve küçük sevgilim !darbe teomanın 'kim' şarkısıyla özdeşiyor.. konu aynı; sahıs da aynı! hiç dikkatinizi cekti mi? | ||
|
||
bencede darbe'ye çekilmeli bi sonraki....acayip bişiy olur bence (güzel olur anlamında ha )
|
||
|
||
ellerine ağızlarna düşüncelerne sağlık çok güzel olmuşş ![]() ben hiçbi şarkıyı birbirinden ayıramıyrm hepsi çok güzel aşk üzerinden herşeyi anlatmışlar
|
||
|
||
| Çok harika..Albümün en sevdiğim yanı da bütün albümlerin izlerini taşıması..Bazı şarkılar Gül Kendine'yi, bazı şarkılar DYS'yi, bazı şarkılar da Bırak Zaman Aksın'ı vs andırıyor.Çok hoş ve anlamlı bir albüm olmuş.Çok geniş kitlelere yayılacağını zannetmiyorum, bizim gibi mvofanlarının daha çok ilgisini çeker gibime geliyor. W değil ''v'', sh değil ''ş'' |
||
|
||
| bence albüm kapağının çok güzel olması dışında şarkıların sözleriyle, kullanılan objelerin ve resimlerin uyumu çok göze çarpıyor. sözlerle bağlantılı olduğu için hem düşündürüyo hemde daha güzel anlatıyor.. sayfalara baktığında görsellik ve sözler birbirini tamamlıyor.. | ||
|
||
| yaa ölücem artık günler geçmiyo arkadaşlar!!![/glow] | ||
|
||
çok harika..albümün en sefdiim yanı da bütün albümlerin izlerini taşıması..bazı şarkılar gül kendineyi bazı şarkılar dys yi bazı şarkılar da bırak zmn aksn ws..andırıo çok hosh we anlamlı bi albüm olmush..çok geniş kitlelere yayılacagını zannetmiorum bizim gbi mwofanların dha çok ilgisini çeker gbime gelio.. yo hiçde öle değil bence.. bu arada yeni keşfedenler olacaktır keşfin yeni olmasından dolayıda suçlamamlı bölelerini bence...ama baya ağır sözler var biçok kesimin ilgisini çekn.. |
||
|
||
albüm çoook güze 5yıllık hayranı olarak tekrar tekrar aşık oldum bu gruba...hih
|
||