mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: Büyük Düşler/2006

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [ 18 ] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

off ones rocker 25.05.2006 17:21:05
dğeişik bişey var kulakları ayakkabıdan kırmızı rengin çoğunlukta olduğu o partiyi
arkalarında duran büyük bi resim var bi insan yüzü o kördüğümü
kırmızı saçlı kukla ve yerdeki _biri kız biri erkek olmak üzre_ oyuncak bebkler ayıp olmazmı yı
kerem k nın yanında duran çok elli bişe var uzun saçlı suratını yamultmuş böle o şirketi
ilk başta anlattığım maskemsi şeyin alt tarafında kerem k yla kerem ö nin arasında duran tablomsu şey küçük sevgilimi
kerem k nın bacaklarınınarasından görünen yerdeki akvaryumun içindeki adam durma öyleyi
tam burak ın kafasının hizasında onun tarafındaki yan duvarlarda asılı olan tablo kış geliyoru
ilk başta anlattığım maskemsi şeyin tam altına denk gelen yerde kıvrılıp bi iple bağlanmış şekilde duran ne olduğunu çözemediğim şey darbeyi
kerem ö nin yasladığı tarafta kafasının üstünde duran resim saklamayı
içinde durdukları yerin duvarlarından birinin fotosunu çekmişler hiç bişi yok asılı falan o sonu belliyi
en üstte küçük bi tablo var çerçeveli o çocuklar ve hayvanları
kerem ö nin yanında duran açık kutu da büyük düşleri temsil ediyor...

esin 26.05.2006 14:26:46
ben albümü kime dinlettiysem hepsi albüme bayıldı Cheesy çok güzel bir albüm olmuş yanlız kip daha çekilmedi dimi?yada ben mi rastlamadım acaba Huh

dark_purple 27.05.2006 09:11:30
Ben bişeyi farkettim,, sadece cambazı dinleyip mor ve ötesi fanıyım diye ortalıkta gezinenler bu albümü hiç beğenmedi,zaten amaçları da buydu sanırım grubun.Ben 5 senedir dinliyorum ölene kadar dinliycem Smiley Cheesy Grin Albüm çok süper olmuş hele kördüğüm....

krm_özyegenn 27.05.2006 13:37:46
Ben bişeyi farkettim,, sadece cambazı dinleyip mor ve ötesi fanıyım diye ortalıkta gezinenler bu albümü hiç beğenmedi,zaten amaçları da buydu sanırım grubun.Ben 5 senedir dinliyorum ölene kadar dinliycem Smiley Cheesy Grin Albüm çok süper olmuş hele kördüğüm....
tabi böyle olması iyi oldu önüne gelen herkes camabazı seven herkes fanım diyordu kendine

off ones rocker 27.05.2006 15:25:48
tabi böyle olması iyi oldu önüne camabazı seven herkes fanım diodu kendine

doğrusunuz arklar..ben çok gördüm öyle tiplerden..büyük düşler,çocuklar ve hayvanlar gibi parçaları anlamadıklarından gerekse darbe,parti gibi parçaları dinleyip(bunlarıda anlamadılar o ayrıda)korktuklarından "beğenmediler" bu albümü..beğenmesinler zaten..

samsun_merwe 27.05.2006 17:47:31
cok haklısınız yaaaa böyleleri ağızlarını acmamalı cenelerini tutmalı ne yani her cambaz seven mvö fanıysa baska allah allah yaaa ne saçmalıyorlar salın yaaaa bu arada son albümleri acayip manyak hele darbe tam bi manyak olmuş (anlamıda güzel) küçük sevgilimde çok harika daha doğrusu albüm bi harika mvö ye bu güzel albümlerini çıkarttıkları için çççççoooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür başarılarının devamını bekliyorum eminim ki sizde bekliyorsunuzdur neyse cok yazdım  Cheesy Wink Wink Grin Grin

depresiff 27.05.2006 17:59:08
Darbe'deki bağlama sesi muhteşem olmuş!  Cheesy

MUHTESEM otesii olmuşş ya sarkının o kısmını cok seviıyorumm Grin

piyu 28.05.2006 09:30:06
yeni albüm gerçekten çok güzel olmuş özellikle büyük düşler,sonu belli ve kördüğüm en güzel şarkılar arasında

28.05.2006 11:04:29
size katılıyorum arkadaşlar bir cambazı dinleyip,sonra da 'biz seviyoruz', 'biz fanıyız' diye konuşmuyorlar mı deli ediyorlar insanı  Wink

demlikhanim 28.05.2006 20:13:02
darbeyi temsil eden şey; biraz atıyorum ama benm gördüğüm şekilde bir cob bükülerek asmaya uygun hale getirilmiş. tabiki üstünde düşünülmesi ve yanılma payı çok olan eserler. anlamları çok büyük ama eserin o dönemde geçen olaylara bir gönderme yada o dönemi anlatmak için yapılmış bi çalışma olduğuna inanıyorum..

status_fly83 30.05.2006 12:55:26
super 1 album kapagı odamda da cok delı duruyor

TyqMwo 30.05.2006 14:18:53
Yo, hiç de öyle değil bence.DYS'de olduğu gibi bu albümde de tiky ve özenti tipler takılacaklar peşlerine, ''Harooonn!'' diye bağırarak.Ama bunlar geçici, geriye yine öz kalır elbette.Bu arada yeni keşfedenler olacaktır, keşfin yeni olmasından dolayı da suçlamamalı böylelerini bence.Ama bayağı ağır sözler var birçok kesimin ilgisini çeken..
Demişsin.
Orada benim söylediğime paralel söylemişsin.Ben çok geniş kitlelere yayılacağını düşünüyorum hala.Çünkü Cambaz ve Bir Derdim Var tarzında değil çoğu şarkı.Cambaz'ı ya da Bir Derdim Var'ı pop dinleyenler de dinliyordu ve çok seviyordu.Ayrıca en kötüsü ''Fanıyım.'' felan diyorlardı ama bu farklı bence.Sadece gerçek fanların anlayıp da sevebileceği bir albüm.Cambaz Ve Bir Derdim Var'ı beğenip de ''Hayranıyım, fanıyım.'' diyenler muhtemelen beğenmemiştir...Doğrudur...Albümü anlamak, gerçekten sevmek, hissetmek lazım.

myLASTbreatH 30.05.2006 15:23:40
albumü çok beğendim...yine ii iş çıkarmışlar...

off ones rocker 30.05.2006 17:49:28
darbeyi temsil eden şey; biraz atıyorum ama bnm gördüğüm şekilde bir cob bükülerek asmaya uygun hale getirilmiş. tabiki üstünde düşünülmesi ve yanılma payı çok olan eserler. anlamları çok büyük ama eserin o dönemde geçen olaylara bir gönderme yada o dönemi anlatmak için yapılmış bi çalışma olduğuna inanıyorum..

o cop diil ya..böle testeremsi bişi tırtırlı felan nolduunu bende çözemedim Roll Eyes

Bu_R_cu 31.05.2006 11:40:38
bence album kapagı harıka olmuş bende ayıp olmazmıyı anlayamadım yani sarkı ile resimi birlestiremedim gelin damat ve cadı ya benzer bi obje anlayan varsa yazarsa sevınırım..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [ 18 ] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35