|
||
işte o kız bebekle erkek bebek (gelinle damat denilen) şarkıdaki kızla oğlan..o kuklamsı şeyede dikkat edersen ki etmişsin sanırım cadı dediğine göre yüzünde kaşlarını çatmış kızgın ve kötü bi ifade var..kapkara kapılarla eşleştirebilirsin onuda ki herşeyi şarkının içinde geçenlerle eşleştirmek durumunda deiliz
|
||
|
||
| album cıktı sonunda ve superr... | ||
|
||
| Albüm kapağını çok beğendim. Hatta 'Büyük Düşler' parçasının yanındaki resmin üstünde "... ben seni oralardan çekip almadım mı..." . Onun yan tarafında "gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm" yazıyor. Altta da "..bu kadar" ve onun yanında da "...kadınsız erkeksiz" yazıyor! Ayrıntıları incelerken farkettim. Çok hoş ya! |
||
|
||
hepsini farkettim de gördüm gördüm gördüm,büyük düşler gördüm bölümünü farketmedim,hal da göremiyorum..nerde yav
|
||
|
||
hepsini farkettim de gördüm gördüm gördüm,büyük düşler gördüm bölümünü farketmedim,hal da göremiyorum..nerde yav Küçük bir çerçeve var. onun yanında beyaz renkli belli belirsiz alt alta yazıyor. Biraz karışık ama belli oluyor ![]()
|
||
|
||
tamam gördüm
|
||
|
||
| şarkı sözlerine ve albümün temasına uygun resimler.kıyaslama yapmak yanlış... | ||
|
||
| albüm kapağı süper olmuş çok beğendim harika olmuş kesinlikle | ||
|
||
hiç farketmemştm kapağa yani üstündeki şekillere falan..ama bakcam hemen
|
||
|
||
| her mvö albümü gibi bu albümde kendi içinde bir başarıya sahip...gitarlar süper ötesi olmuş..harun'un vokali takdire şayan zaten...albümü çok sevdim kısacası... | ||
|
||
| bana bu albümde gitarı daha ön planda tutmuşlar gibi geldi mesela parti şarkısında aman bu kötümü hayır daha da güzel | ||
|
||
| ben albümü beğendim. güzel olmuş. biraz bırak zaman aksın, biraz gül kendine gibi olmuş. sakin ve hoş... |
||
|
||
| bence kesinlikle ayıp olmazmı | ||
|
||
| her ne kadar hepsi çok iyi olsa da parti, kış geliyor ve ayıp olmaz mı soloları diyorum. | ||
|
||
| evet yaa ayıp olmazmıdan sonrada parti ve kış geliyor bencede | ||