|
||
| evet bende merak ediyorum.klıp parça hagisi bilen var mı? | ||
|
||
| bugün blue jean aldım ve şarkıyı dinledim..kerem özyeğen gitarda döktürmüş yine yaaa...şarkı da bir hoş değişik yani..ilk defa dinledim diye garip geldi biraz ama dinledikçe alışırım.. | ||
|
||
bugün blue jean aldım ve şarkıyı dinledim..kerem özyeğen gitarda döktürmüş yine yaaa...şarkı da bir hoş değişik yani..ilk defa dinledim diye garip geldi biraz ama dinledikçe alışırım.. yaa bak şimdi merak ettim yarın hemen bi blue jean alıyorum zaten alcaktım ama..şarkının adı ne??
|
||
|
||
bende aldın bu gün dergi evet şarkı çook güzel ve biraz değişik sanki ama bu albüm bomba gibi geliyor arkadaşlar haberiniz olsun
|
||
|
||
| şarkının adı şirket.... nakaratı şöyle: ...şirket mirket anlamam anlasamda anlamam bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam!!! ... ![]() bayıldımmmmmmmm
|
||
|
||
evet bende merak ediyorum.klıp parça hagisi bilen var mı? canım çıkış parçası şirket olduğuna göre büyük bir ihtimalle bu şakıya gelir...
|
||
|
||
| acaba çıkış klipleri nasıl olur..yine cambazdaki gibi derin etkiler bırabilen klipler çekilir inşallah..bence şarkıların güzelliği kadar klipler de başarıda çok etkili.. | ||
|
||
şarkının adı şirket.... süperrr ya bak müziğini bile dinlemeden hemen nakarat kısmı bile insana hoş geliyor.. cambaz gibi bir takım eleştirisel bakış göze çarpıyor ! MOR VE ÖTESİ yine kasıp kavurucak etrafı... (çok değişik dedinizde merak ettim ama bence diğer albümlerinden farklı olduğu için ilk başta yabancılık çeksek bile tıpkı dünya yalan söylüyor gibi . sonradan o albüm yine dilimizden düşmez hale gelecek...)
nakaratı şöyle: ...şirket mirket anlamam anlasamda anlamam bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam!!! ... ![]() bayıldımmmmmmmm ![]() |
||
|
||
yaşasın süper bir albüm daha geliyooooooooooooooo
|
||
|
||
3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 !!!!!!!
|
||
|
||
beklemekle geçmiyo günler yaa sanki o 8 mayıs hiç gelmicek gibi :Dhadi çık artık albüm yaa seni çok merak ediyorum
|
||
|
||
Arkadaşlar ben bugün saat 17:05 gibi PowerTurkte MOR VE ÖTESİNİN yeni albümünden 'ŞİRKET' adlı parcayı dinldim vee cokk süperrrrr diorum diger sakılarınıda dört gözle bekliyorummm:Dsöle bişi var albüm 8 mayısta cıkıyor ama müzik marketlerde 9 mayısta olucak ben siz mvö severlere yeni bilgiler veriririm simdilik bekleyin az kaldııııı
|
||
|
||
| sen ver bize arkadaşım biz fanlar olarak dört gözle bekliyoruz:) | ||
|
||
sonn 4 gün
|
||
|
||