|
||
| albüm kapağı süper zaten her şarkının yanında fotoğraf var onu anlatmak istiyor ayıp olmaz mıyı kukla ve iki tane oyuncak bebek anlatıyor mesela | ||
|
||
| en sevdiğim şarkı küçük sevgilim albümde sonra ayıp olmaz mı? ve çocuklar ve hayvanlar ama bu albüm bence beklentileri karşıladı | ||
|
||
| zor olanı yapıp zirvede kamayı başardılar her şarkısı ayrı bir derin mükemmel insanlar | ||
|
||
| butun album mukemmel belki ayirt etmek imkansiz ama albumun en buyuk hiti sizce hangisi | ||
|
||
| en ağır topu bence... DARBE!!!
|
||
|
||
| millet olarak aşk şarkılarına bayıldığımızdan "küçük sevgilim" bunun yanında millet olarak oynak şarkılara da bayılırız bu yüzden "şirket" de olabilir... |
||
|
||
millet olarak aşk şarkılarına bayıldığımızdan "küçük sevgilim" evet kucuk sevgilim bence baya patlar ama harun soyleyince hersey guzel olmuyomu onuda en guzel sekilde soylemis ama sirket kimi insanlardan tepki aldibunun yanında millet olarak oynak şarkılara da bayılırız bu yüzden "şirket" de olabilir... |
||
|
||
| bana kalsa parti derim ama darbe ilgi görecekmiş gibi geliyor baya | ||
|
||
bana kalsa parti derim ama darbe ilgi görecekmiş gibi gelio baya darbe meyvelerini toplamaya basladi zaten tum kose yazarlari darbeden bahsediyor ozellikle hurriyette baya bi yer kapladi
|
||
|
||
bana kalsa parti derim ama darbe ilgi görecekmiş gibi gelio baya darbe meyvelerini toplamaya basladi zaten tum kose yazarlari darbeden bahsediyor ozellikle hurriyette baya bi yer kapladi
|
||
|
||
| bence parti.. | ||
|
||
bana kalsa parti derim ama darbe ilgi görecekmiş gibi gelio baya darbe meyvelerini toplamaya basladi zaten tum kose yazarlari darbeden bahsediyor ozellikle hurriyette baya bi yer kapladi![]() |
||
|
||
| kördüğüm ve parti benim favorilerim arasında zaten..kördüğüm de olabilir parti de olabilir eğer seçim yapmak zorundaysam bu ikisinden biri olurdu.. durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm... mükemmmel işte diğerleri gibi.. |
||
|
||
| bana kalırsa büyük düşler darbe ve kördüğüm.ama şirket biraz daha popa kaydığı için ve dediğiniz gibi millet olarak oynak şarkılara bayıldığımız için şirket olabilir | ||
|
||
| buyuk dusler gercekten cok ozel nedirki ziplarlar ego tramplenlerinde... | ||