|
||
| cogu kısı sarkıların anlamsız oldunu dusunuo ama | ||
|
||
Büyük Düşlerin ağır topları bence Büyük Düşler ve Çocuklar ve Hayvanlar.Özellikle Büyük Düşlerin sonundaki gördüm gördüm gördüm büyük düşler gördüm kısmı çok güsel
|
||
|
||
darbe,parti ve kördüğüm
|
||
|
||
darbe ve klip çekilirse dahada ağırlaşacak küçük sevgilimde var tabii
|
||
|
||
en ağır topu bence... DARBE!!! ![]() aynen katılıorum..
|
||
|
||
| Büyük Düşler içinde ta kendisi...... VE Galiba şirket...... |
||
|
||
| ağır topu darbee ama hiti küçük sewgilim,ayıp olmaz mı,,şirket, büyük düşler.. |
||
|
||
| dünya yalan söylüyor kadar güzel bir albüm olmuş.dinledikçe dahada çok beğenmeye başladım,üstelik kördüğüm ve küçük sevgilimde süper. | ||
|
||
| Albüm ve albüm şarkıları çok güzel olmuş!Herşey anlamlı ve kaliteli...Tüm şarkıları dinlemekten büyük bir keyif alıyorum.Bu albümdeki favori şarkılar;kördüğüm,parti,küçük sevgilim ve büyük düşler... | ||
|
||
| anlatmaya çalıştığı şeyden dolayı ''darbe'' mükemmel sesini duyabildiğimiz için de burak ve sonu ''belli'' |
||
|
||
| ben 4 hakkımı da kullandım.. gönül isterki hepsinin anlatmak istediği şeyi herkese duyurabilmek için klibi çıksın. morveötesinin müziği daha büyük bir kitleyi aydınlatsın. belki olur belki olmaz. her neyse.. benim istediklerim parti, darbe,büyük düşler, küçük sevgilim.. | ||
|
||
| Bende aslinda bütün sarkilara klip cekilmesinden yanayim ama hem cok masrafli hemde cok zaman alir. | ||
|
||
| bende 4 hakkimida kullandim 1. ayip olmazmi 2. durma öyle 3. sonu belli 4. parti |
||
|
||
millet olarak aşk şarkılarına bayıldığımızdan "küçük sevgilim"
bunun yanında millet olarak oynak şarkılara da bayılırız bu yüzden "şirket" de olabilir... |
||
|
||
Albüm çok ii ama çıkış şarkısı yanlış olmuş gibi Şarkı sözleri filan çok basit ve bi derinliği yok
|
||