|
||
trance..
|
||
|
||
| 1.Darbe 2.Ayıp olmaz mı? 3.Çocuklar ve hayvanlar 4.Küçük Sevgilim |
||
|
||
bence "durma öyle " klip çekilsin.bence çok güzel
|
||
|
||
millet olarak aşk şarkılarına bayıldığımızdan "küçük sevgilim" bunun yanında millet olarak oynak şarkılara da bayılırız bu yüzden "şirket" de olabilir... |
||
|
||
| hiç fark etmez aslında herhangi biri olabilir. ama küçük sevgilime klip çekilmesin de... | ||
|
||
1.Darbe 2.Ayıp olmaz mı? 3.Çocuklar ve hayvanlar 4.Küçük Sevgilim aynısı ![]() |
||
|
||
| küçük sevgilimede çekilse | ||
|
||
| darbe,parti,ayıp olmaz mı,küçük sevgilim | ||
|
||
| darbe, kördüğüm, küçük sevgilim | ||
|
||
ben ayrım yapamıyorum,hangisine klip çekerse çeksinler her zamanki gibi mükemmel olacaktır
|
||
|
||
ben ayrım yapamıyorum,hangisine klip çekerse çeksinler her zamanki gibi mükemmel olacaktır kesinlikle katılıyorum ![]()
|
||
|
||
bence de hepsı gusel olur ama darbe cok daa ıı olur hatta super olur
|
||
|
||
| Bence darbeye kesin klip gelir gibi geliyor.Kimse kış geliyor u söylememiş,yabana atılmaması gereken,benim çok hoşuma giden bir parça.Aslında her şarkınında ayrı bir güzelliği var. | ||
|
||
arkadaşlar iyi bir şeçim yapmışız
|
||
|
||
| Bence küçük sevgilim dışında hepsine klip çekilebilir. Küçük sevgilimin herkesin diline dolanmasını istemiyorum mor ve ötesini bilen bilmeyen herkes artık aşk şarkısı diye marş haline getirirler. Bu manzara gözümün önüne geldikçe içim tuhaf oluyor.Kıskançlık değil hakettiği değeri görememe korkusu beni üzüyor. Ancak Kördüğüm, Kış geliyor, Büyük düşler ya da Ayıp olmaz mı? olursa daha bir güzel olur. | ||