|
||
| ayıp olmaz mı darbe durma öyle küçük sevgilim.. |
||
|
||
| aslinda bu albumde daha sıkı _dunya yalan soyluyor albumuyle herkes sarkilari diline dolasa da _sarkilara klip cekilmesi biz fanlarin daha isine gelir diye dusunuyorum ben..bir derdim varı arabeskvari soylediler YIKILDIM:..(zira bu albumde mesela darbe,parti klip parcalari olsa daha iyi olur zannımca..cunku digerleri_sarkilar katlediciler:)_klip parcalarini mahvettiler,diger parcalalri bilmedikleri icin hailyle onlara dokunamadilar..uzun lafin kisasi klipler daha genis kitlelre ulastigi icin bu sarkilara klip cekilmeli... | ||
|
||
Büyük Düşler
|
||
|
||
darbe'yi canlı olarak söylediklerini görmek istiyorum.... dream tv'de gördüm ve hoşuma gitti... canlı performansları "darbe" iyi bence
|
||
|
||
mortonik,bende aynen senin seçtiklerine katılıyorum ![]() tabiki seçim yapmak zor ama,özel olarak istenilen,sevilen şarkılar da vardır hani ::)haksızmıyım arkadaşlar
|
||
|
||
| bence darbe o kadar güzel değil.ondan daha güzel parçalar vardı.Mesela RE hepsinden güzel:) ama klip yok. | ||
|
||
arkadaşım,RE büyük düşlerde diilki
|
||
|
||
| biliyom.ama en sevdiğim şarkı o napıyım yani?? | ||
|
||
| saklama sonu belli darbe kördüğüm parti ayıp olmaz mı durma öyle kış geliyor çocuklar ve hayvanlar büyük düşler BU ALBÜMÜN BÜTÜN ŞARKILARI SÜPERR!!!HEPSİNİ TVDE GÖRMEK İSTERİM. |
||
|
||
| bütün albümü yazmışsın ama haklısın hepsi birbirinden güzel.ama küçük sevgilim süper yaaaaaaaaaaa | ||
|
||
darbe'yi canlı olarak söylediklerini görmek istiyorum.... dream tv'de gördüm ve hoşuma gitti... canlı performansları "darbe" iyi bence ![]() ben de izledim dream tv'de... ya arkadaki ekrana yansıyan görüntüler çok hoş olmuş... canlı performans da süper... bir de daha da güzel bir klip çekilse darbeye daha iyi olacak ![]() benim favorilerim (seçmek her ne kadar zor olduysa da ) verdiği mesajdan ve başlangıçtaki giriş müziğinin beni çok etkilemesinden dolayı darbe , bu albümde en beğendiğim şarkılar olduğundan küçük sevgilim ve parti (müziğinin muhteşem oluşu klibinin olmasını istememde büyük bir etken ) ve bir diğer en anlamlı en güzel şarkılardan biri ayıp olmaz mı?kim olduğundan emin değilim bir arkadaş kış geliyor dışında her şarkıyı beğendiğini söylemiş bence kış geliyor da süper ki ben mvö fanı olmayan arkadaşlarıma büyük düşleri dinlettiğimde sadece kış geliyoru beğendiler tabi zevk meselesi, yanlış anlamayın sadece çok garip buldum bunu paylaşmak istedim
|
||
|
||
| tüm şarkıları çok güzel...seçim yapmak zor..ama kördüğüm,ayıp olmaz mı,kış geliyor ve küçük sevgilimi seçtim... | ||
|
||
gerçekten 4 seçenek olmasına rağmen seçmekte zorlandım. ben hepsini televizyonda görmek isterim. durma öyle ve çocuklar ve hayvanlar en etkilendiklerimdi. kördüğüm ve küçük sevgilim de albümün en iyi şarkılarındandı.
|
||
|
||
| KÖRDÜĞÜM TABİKİİİ |
||
|
||
| parti | ||