|
||
| yaaa hangisine gelirse gelsin hepsi süpeeeer | ||
|
||
4 seçenek yetmedi bana hepsi o kadar sevdiğim şarkılar ki...
|
||
|
||
| ATILIRMIYIZ OYUNDAN BENZEMEZSEK ONLARA.... BENCE KESİNLİKLE ÇOK AYIP OLMUŞ OLMALI .. çok iğneleyici bir laf...
|
||
|
||
| hepsi süper şarkılar ayrım yapmak zor.Ama bence darbe'ye bir klip çekilmeli. |
||
|
||
| artık bir klip çekilsin de; parti, kördüğüm, ayıp olmaz mı, küçük sevgilim, kış geliyor, sonu belli, saklama, darbe, durma öyle, çocuklar ve hayvanlar, büyük düşler farketmez! | ||
|
||
| ay bence de farketmez çeksinler bir tane | ||
|
||
| küçük sevgilim ve ayıp olmazmı | ||
|
||
| benım küçük sevgilimmm beğendiğim tek parçaları | ||
|
||
| BÜYÜK DÜŞLERİ TEK GEÇERİM MÜTHİŞ BİR ŞARKI | ||
|
||
| darbeye çeksinler diyorum ama baya ayıplı bir şarkı klibi de örtbas edilir gibi geliyor bana | ||
|
||
| ne ayıbı, bence tam tersine yapılan ayıbı gösteren cesur bir parça. klibi olsun tabi ki darbe gibi muhteşem bir parçanın... | ||
|
||
| Darbeye klip çekilmesi çok iyi olurdu.Türkiye'nin unutulan tarihini ya da hatırlanmak istenmeyen tarihini tekrar gün ışığına çıkarmak için!!!! | ||
|
||
| şarkıların hepsinde müzik ve anlam süper!bu albümün bütün şarkıları son ses dinlenmeli! hepsi güzel olduğu için tvde görmek istediklerim konusunda bir ayrım yapamam. |
||
|
||
| darbeyle çocuklar ve hayvanları istiyorum ben.. | ||
|
||
her birinin yeri bambaşka kesinlikle ama tabi aralarında vazgeçilmezler de var mesela darbe,sonu belli,ayıp olmaz mı...
|
||