|
||
ya biliyor musunuz ben blue jean aldım hemen eve gelip muziplayeri yukledım ama salak sey bu kod kullanılmıstır dıyo lutfen bana bı akıl verın ne yapayım ben yada email adresımı versemde bana bırınız yollasanız okadar guzel olurkı anlatamam....
|
||
|
||
| kodu bir daha yazdın diye öle bişe olmuştur..bidaha yazmana gerek yok muziplayer dosyasını açıp muzinin simgesini tıklattığında açılacak sayfada şarkılarım bölümünde şarkı zaten kayıtlı olacak.. | ||
|
||
| iyide o zaman bu blue jeandaki şifre bosuna mı var | ||
|
||
gene denedım kart kullnılmış diyor ağlamak istiyorum yaaa
|
||
|
||
| zaten kayserideyim kayseriyi alt ust ettım tek bır yerde bulabıldım dergıyı heryerde kalmadı dıye cevap aldım bıdaha bulamamkı ya daha hem pazartesıye cok vaaaaaaaaar | ||
|
||
ya lutfen cevap yazsanız yada bana gonderebılecek vatandas yok mu? ?
|
||
|
||
ya lutfen cevap yazsanız yada bana gonderebılecek vatandas yok mu? bana pm den msn ini yolla ben ekleyeyim atarım sana üzülme ok ?
|
||
|
||
bana biri sözleri yazabilirmiiiiiiiiiiiiiii
|
||
|
||
| bihter sen dinleyip yazmayı neden denemiyorsun ?? | ||
|
||
| bilgisayarımın ses kartı bozuk o nedenle dinleme olanağım yok | ||
|
||
| cok sagolun ama dınledım buradan duyarlı bı arkadasım gonderdı genede sagolun | ||
|
||
8 mayıs en güzel doğum günü hediyem olacak benim için beklediler ben biliom...
|
||
|
||
8 mayıs en güzel doğum günü hediyem olacak benim için beklediler ben biliom...ne mutlu sana bundan daha iyi hediye alamassın değerini bil ![]() kaldı 4 gün... pazartesi okula gitmiyorum albümü almak için
|
||
|
||
8 mayıs en güzel doğum günü hediyem olacak benim için beklediler ben biliom...kaldı 4 gün... pazartesi okula gitmiyorum albümü almak için [/b][/i] daa sabanhtan heryerde kaset arıycam ondan sorna(11) konsere gitcem inş
|
||
|
||
son 4 gün
|
||