|
||
büyük düşlerin sözlerini çok sevdimm süper bir şarkıı
|
||
|
||
bence de çok güzel sözleri bir de kış geliyor şarkıları çok muhteşem "kış geliyor bağıra çağıra sevmem ki..!"
|
||
|
||
| hepsi çok güzel ve anlamlı ama bazı şeyleri ifade etmesi için ve morveötesinin nasıl bir grup olduğunun algılanması için ''darbe''olsa daha iyi sanırım.. | ||
|
||
| büyük düşler i görmek isterim ben hayatım boyunca ağladığım tek şarkıdır kendisi neden olduğunu bilmiyorum ama onu dinlerken gözümden yaşlar dökülmüştü ben de merak ediyorum bana bunları hissetriren şarkının klibi nasıl olurdu ama uyan gibi onu da sona bırakırlarsa iyi olur tüm albümün özetini en sonda vermiş olurlar böylece | ||
|
||
| KÜÇÜK SEVGİLİM HARİKA OLMUŞ!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
| tüm şarkılara gelsin bence klip | ||
|
||
| ben ''küçük sevgilim'' klibini izledim çok güzeldi. inşallah bir sonraki klip ''kış geliyor'' olur o süper bir şarkı (diğerleri gibi)
|
||
|
||
| Büyük Düşler ve ya Parti şarkısına gelsin. | ||
|
||
| bence bir sonraki klip ayıp olmaz mı yada partiye gelmeli bu arada küçük sevgilim klibi gerçekten çok güzel olmuş şarkıyla bütünlesmiş | ||
|
||
| küçük sevgilimin klibi güzel ama sonraki klip kördüğüme yada ayıp olmaz mı sarkılarından birine çekilmeli bence | ||
|
||
| ayıp olmaz mı?ya çekilecekmiş büyük ihtimalle,albümün tüm şarkıları birbirinden güzel bence hepsine gelebilir de darbenin özel bir yeri var onun klibini öyle bir zamana öyle bir şekilde çekip koymalılar ki insanlar şarkıyı dinlesin yada dinlemesin sürüklenip gitsinler...yani darbenin zamanı bence şimdi değil onun dışında herhangi bir şarkıya gelebilir... | ||
|
||
| dinledikçe anladığım albüm..anladıkça daha çok dinlediğim albüm:D:D | ||
|
||
ayıp olmaz mı ya çekiliyomuş klip çok mutlu oldum en sevdiğim şarkı nerdeyse
|
||
|
||
| darbeyede çekseler sü,per olur yaa bitiorum şarkıyaa mor ve ötesinin tüm şarkıları süper gerçi;) | ||
|
||
| şu saatten sonra darbe ve çocuklar-hayvanlar diyorum |
||