|
||
| darbe ....ama artık DARBE GELSİN.... görsünler darbe nasıl yapılır. | ||
|
||
En çok etkilendiğim şarkılar bu albümde,parti,kış geliyor,darbe,çocuklar ve hayvanlar,büyük düşler...Aslında hepsi biribirinden muhteşem ama yine de bunlar daha da etkileyici geliyor bana.
|
||
|
||
| ben en cok büyük düşler,kördüğüm,kış geliyor'u sevdim.sanırım içime dokunuyo bu sarkılar | ||
|
||
| Darbe Kış Geliyor Çocuklar ve Hayvanlar bütün şarkılar süper... ama bunların bendeki yeri daha bir özel.... yaşasın mor,yaşasın müzik dinlemek!... ![]() |
||
|
||
| becede darbe mükemmel bi şarkı kış geliyor saklama parti bu şarkıları dinlerken bi hoş oluyorum
|
||
|
||
| çocuklar ve hayvanlar parti darbe sonu belli kördüğüm... | ||
|
||
gördüm gördüm büyük düşler gördüm.... coookk güzel bir şarkı ya keşke klip çekseler ama sanırım buna çekmezler
|
||
|
||
| en cok dinlemekten keyif aldıgım sarkısı sonu bellı kucuk sevgılım sırekt darbe(hepisnden keyf alıyorum ama bunlar benim ıcın cok ozel) | ||
|
||
| hepsi görmek isteriz tabide en başta KÖRDÜGÜM küçük sevgilim darbe ayıp olmazmı bunlar | ||
|
||
| bu albüm ayrı bi güzel :Dkördüğüm bu albümde çünkü,kış geliyor,darbe,saklama,parti,sonu belli,küçük sevgilim,büyük düşler,ayıp olmaz mı....en sevdiklerim | ||
|
||
| albümdeki tüm şarkılar süper ama "kördüğüm"ün yeri bende ayrı. fakat "çocuklar ve hayvanlar"daki müzik beni uçuruyor resmen diğer şarkılarda biribirinden güzel ama albümün kalbi bence bazılarına darbeyi vuran "darbe" albümün ana parçası yani yanlışsam söyleyin | ||
|
||
Mor ve Ötesi bütün şarkılarını çok sevdiğim tek grup o yüzden şarkıları arasında bi ayırım yapamıyorum
|
||
|
||
| bütün şarkıları çok seviyorum ama çocuklar ve hayvanları görmek isterim | ||
|
||
| çocuklar ve hayvanlar olmasını isterim ama saklama ve durma öyle de olabilir.. | ||
|
||
| çok güzel olmuş:)gerçekten |
||