|
||
| Kördüğüm En İyisi...Ve Günler Sayılı:D | ||
|
||
| yaaa ben de merakla bekliyorum sonraki klibi.tercihim kördüğüm;) | ||
|
||
kış geliyor
|
||
|
||
bence çocuklar ve hayvanlara çekseler çok iyi olur
|
||
|
||
| büyük düşler e klip çekmek daha iyi olurdu hem konusu hem de sözleri çok anlamlı,bunun dışında darbe de olabilir bence tabi onların işine de karışılmaz ama bu da benim görüşüm:) | ||
|
||
| ben kördüğüm dedim,ama büyük düşlerde olabilir | ||
|
||
| parti olmalı parti olsun:D | ||
|
||
evet ya parti de çok gğzel şöyle bi televizyonlarda boy gösterse de çostursa milleti
|
||
|
||
çok uzakta değil açıkta buluşmamız gerektiğinden durna öyle olmalı (bahanemde süper hani
|
||
|
||
| parti yada darbe olmalı. aslında 3. kilp parçası olark darbe olmalıydı. hemde bugün 12 eylülde yayınlasanlardı tam süper olurdu bence. | ||
|
||
bütün şarkıları güzel hepsini severek dinliyorum hangisi olursa olsun
|
||
|
||
şarkıların hepsi süper!! ama 4.klip darbeye gelmeli...
|
||
|
||
| kış yaklaşmaya başlarken bir "kış geliyor" fena olmaz hani. aynı temenniyi geçen senede yapmıştım ama bu seneye kısmet olur belki. fakat şu aralar bu albüme başka klip gelmez diyede düşünmüyor değilim. | ||
|
||
| h kış yaklaşmaya başlarken bir "kış geliyor" fena olmaz hani. aynı temenniyi geçen senede yapmıştım ama bu seneye kısmet olur belki. fakat şu aralar bu albüme başka klip gelmez diyede düşünmüyor değilim. haklısın ben de öyle düşünüyorum sanki yapmıyacaklar gibi ama keşke yapsalar |
||
|
||
| sıradaki klibin kördügüm olmasını o kadar çok istiyorumki sabırsızlıkla beklicem kördügümü inşallah klip gelir. | ||