|
||
| darbe ye gelsin umarım çok güzel bi klip olur o şarkıya... hepsi çok güzel ama benim için farklı darbe |
||
|
||
| albümü çıkar çıkmaz büyük bir heycanla aldım ve bu albüm bambaşka bir hava estirdi ya eski albümlerinden çok farklı yapılmıştı.başarılarının her zaman devam etmesini dilerim. | ||
|
||
| Albüm süper şarkılar süper ama bence 4.kilp büyük düşlere gelsin süper olur bence. | ||
|
||
|
||
| durma öyle... | ||
|
||
| durma öyle | ||
|
||
| bu albümümüde morlara imzalattım gördüm ben büyük düşler gördüm. | ||
|
||
valla ne gelse iyidir ama ve lakin.....kış geliyor,büyük düşler ve kördüğüm....bu üçlüden birine gelse daha güzel olur..gerçi yeni video klip çekmeyeceklerini düşünüyorum
|
||
|
||
önümüzdeki zamanlarda hayatımız bir kördüğüm olacağı için.... ![]() etrafta kördüğüm şarkısı ve klibi güzel olabilir bence...
|
||
|
||
| parti muhteşem | ||
|
||
ya gerçekten hepsinde ayrı ayrı anıLarım var. ama büyük düşleri 'gerçekten' çok seviyorum, ölüyorum dinlerken yemin ederim bu olsa çok iyi olur zaten çoğunlukla büyük düşler seçilmiş. ama yinede mor ve ötesi bilir ne yaparlarsa yapsınlar arkasındayız, hepsi ayrı ayrı muhteşem
|
||
|
||
| kördüğüm olmalı şarkı gerçekten mor ve ötesinin soundunun geldiği son noktayı gösteriyor. ayrıca almanya turnesinin bir tanıtım reklamında da kullanmışlardı galiba.nasıl güzel olmuştu.şarkıyı yeniden sevmiştim.bence kördüğüm iyi bir seçim olur. kış geliyor zaten yeterince taçlandı rolling stone en iyi rock şarkısı seçmişti yanlış hatırlAmıyorsam... kim bilir neler oldu yer yarıldı herkes hala kibar parlak kutularda toy mühendisler bozuk ve sahte hep havadisler bu mudur bana reva gördüğün kimseler bilmez bu bir kördüğüm ne ilk ne de son beraber bekledik yaptığımızdan ne kadar emindik durdum durdum kendime güzel bir ağ ördüm kimse bilmez kimse bilmez bu bir kördüğüm |
||
|
||
| abi butun albumleri var bende | ||
|
||
ya ama burda klip tartışması yapmak gerçekten mantıksız oluyo ne biliyim baksanıza eurovision kapsamında yeni albüm çıkarıcaklar ve o şarkılara video klip çekerler büyük ihtimalle..
|
||
|
||
| YAA BU ALBÜM EN SEVDİĞİM İKİNCİ ALBÜMLERİ AMA BÜYÜK DÜŞLER DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR ALBÜMÜNE GÖRE DAHA İÇİNE KAPANIK DİKKAT ETTİNİZ Mİ ACABA NEDEN BÖYLE OLDU MERAK EDİYORUM BİLGİSİ OLANLAR BENİMLE PAYLAŞSIN LÜTFEN YENİYİM AMA BENDE SİZDENİM BENİ GEÇMEYİN LÜTFEN... |
||