|
||
| ben büyük düşler albümüne bayılıyorum daha hareketsiz ama daha sempatik çok güzel bir albüm bence | ||
|
||
ben hepsine ölüyom şarkılar mütişş ya mvö ne tokio hotel ne linkin park falan filan cart curt tanımaz önemliolan anlamak kalpten hissetmek ve kendini onda görebilmek adam dioki tokio hotele bayılıom ama şarkıyı anlamıo bile adam çıkıo yabancı sölüo bizimkine bak bayılıo bende onlara bayılıom walla
|
||
|
||
Valla bütün şarkıları süper ama bir tanesini seçmek gerekirse kördüğüm sonra büyük düşler
|
||
|
||
| ya bence hepsi süper ötesi ama bir parça seçin derseniz bende parti derim | ||
|
||
| büyük düşlere çeksinler ya ... yazık olur o şarkıya çekmezlerse | ||
|
||
büyük düşlere çeksinler ya ... yazık olur o şarkıya çekmezlerse bildiğim kadarı ile albüm şarkılarına klip çekmiyorlar.
|
||
|
||
ben şunu farkettim büyük düşler albümündeki parçalar insanı diğer şarkılardan daha çok etkiliyor ;)bakın.ayıp olmaz mı,çocuklar ve hayvanlar,sonu belli
|
||
|
||
| bu albünde ilk büyük düşler şarkısını dinledim ve biliyo musunuz bi arkadaşıma bu şarkıyı dinlettim ve ağladı sonra tüm mvö'nün hüzünlü şarkılarında ağlamaya başladı...neyse konuyu dağıtmıyım ben büyük düşler diyorum | ||
|
||
yaa arkadaşlar sonu belli yi kim söylüyo bi türlü bulamadım Mor ve Ötesinin bass gitaristi Burak Güven söylüyor.Hani uzun boylu, sarışın bir adam varya...
harun abinin sesi deil ama kimse onun sesinide çok beğendim |
||
|
||
| akadaslar yeni albüm ne zmn cıkacak bi bilginiz var mı | ||
|
||
| evet yaa yeni albüm ne zaman? |
||
|
||
| Yeni albüm için 2 sene sonra demişti Harun abi.. | ||
|
||
Yeni albüm için 2 sene sonra demişti Harun abi.. yani 2010 demek istemiş o.Ben biliyorum o hikayeyi.Mvönün zaman kavramı : 2 ile çarpacaksın.
|
||
|
||
Evet 2010 dedi ama 2010 da çıkacağını zannetmiyorum
|
||
|
||
| Hoş bir albüm olmuş.Klipler çok güzel bence.Bir tane daha bekliyoruz. | ||