|
||
arkadaşlar albümün kapğını gördüm. ideefixe'de var ve albüm müzik marketlerde 9 mayısta olacakmış
|
||
|
||
fiyatı ne kadar olur bir fikriniz var mı ?? ayrıca kapak muhteşem...
|
||
|
||
arkadaşlar albümün kapğını gördüm. ideefixe'de var ve albüm müzik marketlerde 9 mayısta olacakmış 9 mayısmı ![]()
|
||
|
||
aaaa ama doğum günü hediyem olcaktı benimm..
|
||
|
||
13 YTL reyon fiyatı heralde tam bilmıom...Ben albümü sipariş verdim bile
|
||
|
||
| son 3..... | ||
|
||
arkadaşlar albümün kapğını gördüm. ideefixe'de var ve albüm müzik marketlerde 9 mayısta olacakmış evet ben de gördüm hatta bu ![]()
|
||
|
||
| kapak bir harika olmuş haberi aktarıyorum: İddialı geliyorlar Mor ve Ötesi grubunun merakla beklenen beşinci albümü "Büyük Düşler" 8 Mayıs'ta piyasada. Grup elemanları, iddialarını "Bu, Türkiye'nin en kuvvetli rock albümü" sözleriyle ortaya koyuyor. Albümün kapağını da, 12 sanatçının şarkılardan esinlenerek ürettikleri sanat eserleri süslüyor. |
||
|
||
bnde çok beğendim;kapak gene hem çok fazla iddialı hem de süper ötesi .mor ve ötesine de bu yakışır
|
||
|
||
sonnnn 2 gün
|
||
|
||
arkadaşlar albümün kapğını gördüm. ideefixe'de var ve albüm müzik marketlerde 9 mayısta olacakmış Arkadaşlar 9 Mayıs ta değil demi? Ben de gazetede 9 mayıs diye gördüm.. ;ama 8 Mayıs demi? yaa...?
![]() |
||
|
||
| olamaz ya | ||
|
||
arkadaşlar albümün kapğını gördüm. ideefixe'de var ve albüm müzik marketlerde 9 mayısta olacakmış Arkadaşlar 9 Mayıs ta değil demi? Ben de gazetede 9 mayıs diye gördüm.. ;ama 8 Mayıs demi? yaa...?![]() |
||
|
||
| ben dedim ayın 30 u diye düşünelim sonra üzülmeyelim die şimdi ayın 8 indeki konser nslolcak | ||
|
||
8 idir 8 i. Web sitelerinde 8 i diyor. 9 olmaz olmazzz!
|
||