|
||
arkadaşlar albüm 9 mayısta müzik marketlerde olacakmış 8inde değil......
|
||
|
||
arkadaşlar albüm 9 mayısta müzik marketlerde olacakmış 8inde değil...... ![]() ![]() arkadaşlar umutlarını yitirmiyorlar demek ki.... |
||
|
||
arkadaşlar albüm 9 mayısta müzik marketlerde olacakmış 8inde değil...... ![]() ![]() arkadaşlar umutlarını yitirmiyorlar demek ki.... ![]() bizim umudumuz var bizim umuduz ama bigün daha beklicez napalım
|
||
|
||
Ya 9 Mayıs 'da çıkacak işi nerden çıktı??? bu bilginin aslını nerden öğrencezzz??
|
||
|
||
ya ben bi yerden okumuştum ama emin gibiydiler nerde olduğunu unuttum....sitelerde dolanırken ama sizede yanlış bilgi vermek istemem gene biz 8 mayıs diye bekleyelim
|
||
|
||
| Bence de 8 diye bekleyelim arkadaşlar! MorVeÖtesi 8 i dediyse 8 idir. | ||
|
||
bir arkadaşm sorduğunu ve 9u dediklerini söyledi ondan
|
||
|
||
| Darbe de çok güzel ondan da belli çok iyi olacak... bir de konserlerde ingilizce şarkılarını söyledikleri iddiası vardı o nedir ? |
||
|
||
sanırım uyanın ingilizcesini falan söylemişler konserlerde kendileri demişti
|
||
|
||
son gün
|
||
|
||
bende cok sabırsızlanıyorum
|
||
|
||
| inşallah albüm en kısa zmnda buraya da geliiiirrrrrrrr "şirket" şarkısını dinledim muhteşeem bencee:) | ||
|
||
inşallah albüm en kısa zmnda buraya da geliiiirrrrrrrr "şirket" şarkısını dinledim muhteşeem bencee:) "buraya" demekle neyi kastediyorsun ;)Ayrica "buraya" diye yazmasi gereken biri varsa o da benim. Cünkü albüm buraya (Makedonya'ya) gelmiyooooo
|
||
|
||
| bende kıbrıstayım onu kastedmiştim.senin işin daha zor tabii en azında geç de olsa buraya gelicek | ||
|
||
| albümü idefixe den sipariş ettim inşallah hemen gelir | ||