|
||
| severim kendisini.. | ||
|
||
Moby hakkında biraz bilgi versen iyi olur. (biliyorsun konuyu açarken sanatçı hakkında bilgi vermen gerekiyor)
|
||
|
||
| sadece lıft me up şarkısı için bile dinlenebilecek,sempatik,gözlüklü, iyi bir müzisyendir kendisi.. | ||
|
||
| moby nın yaptıgı parcalrın %94 u reklam fılmlerınde kullanılmıs o kadar kalıtelı bır muzık adamı yanı cok basarılı sevrek dınlıyorum....... |
||
|
||
| MOBY'nin YENİ ALBÜMÜ HAZIR Moby önümüzdeki kış çıkaracağı yeni albümü Last Night’ın çalışmalarını nihayet tamamladı. “Bu albüm, son üç albümümü baz alırsak daha elektronik bir albüm oldu. Bu albüm için yapılacak en iyi tanım “eklektik dans albümü” tanımı olur sanırım.” diyen Moby, yarın New York’ta bulunan Hiro Ballroom’da yeni albümünün tanıtımını yapacak. |
||
|
||
| fazla dinlemedim ama lift me up gerçekten favori şarkılarımdan | ||
|
||
moby nın yaptıgı parcalrın %94 u reklam fılmlerınde kullanılmıs o kadar kalıtelı bır muzık adamı yanı evet çok eğlenceliler sözsüz olanlar bile
cok basarılı sevrek dınlıyorum....... |
||
|
||
| Moby, son albümü "Last Night"ın remiks versiyonunu yayınlayacağını açıkladı. 3 Kasım'da Mute etiketiyle yayınlanacak olan albümde şarkıları remiksleyenler arasında Freemasons, General Midi, Ac Slater gibi isimler yer alıyor. http://www.numberone.com.tr/anasayfa.php |
||
|
||
| MOBY'nin remix albümü piyasada! Moby’nin son albümü “Last Night” ın üzerinden çok geçmeden Moby’den yepyeni bir haber daha geldi: “Last Night Remixed”... Albümdeki parçaların remixlerini barındıran bu yeni albümde Moby, birbirinden yetenekli prodüktör ve DJ’lerle çalıştı. “I Love To Move In Here”, “Ooh Yeah”, “Disco Lies”, “Alice” ve “Live For Tomorrow” gibi parçaların remix hallerinden oluşan albüm müzik marketlerde… |
||
|
||
| müziği için müzik yapan çok güzel bir insan çok severim. "vejetaryenlerden başka herkesin yemek yediği vejetaryen restoranı" olarak tanımaldığı bi vejateryen toranı da vardı. |
||