|
||
| birçoğumuz rock dinliyor ve gitarın sesine bir çoğumuz mest oluyor. Ama en çok hangi müzik aletini çalmak isterdiniz? mesela ben oldum olası NEY çalmak istemişimdir. ya sen? |
||
|
||
| BATERİİ!!!! | ||
|
||
| gitarrrrrrrr.......her sesine hastayım......... |
||
|
||
ben bas gitar çalmayı çok isterdim.umarım bir gün çalabilirim. sesi çoğu zaman duyulmasa ve diğer enstrümanlar tarafından bastırılsa da aslında bütün hakimiyet ve ritim ondadır.ayrıca çoğu şarkıya hissettirmese de renk katar.onun sesini duyabilmek ayrı bir yetenek gerektirir.ayrıca bas gitarın çıkardığı ses de çok güzeldir.son olarak dinlediğim gruplardaki bas gitaristleri daha çok seviyorum,mesela burak güven'i...
|
||
|
||
| ben electro gitar çalıyorum |
||
|
||
| gitar ve ney. gitar ögrenmeye başladım ama ney daha sonra olucak sanırım:) | ||
|
||
| ben gitar çalıyorum ve elektro gitar çalmak isiyorum çalcam da ama annem elektro gitar alırsa:) | ||
|
||
keman ve piyona çalmayı çok isterdim çaldım da ) şimdi aklım bateride onada bi el sürsem yeter
|
||
|
||
| gitar caldigim icin, bateri ve piyano calmak istemisimdir | ||
|
||
| bende gitardan sonra bateri isterim..bide neden olduğunu bilmiyorum ama çelloya karşı bir ilgin var.çello çalmayıda çok isterim... | ||
|
||
gitar ve keman çalarım,ayrıca biraz saz ve mandolinle de uğraşıyorum.valla evdeki bütün enstrümanları öğrenmek istediğimden hepsine yapıştım ama her zaman iyi bir elektro gitarist olmak istemişimdir
|
||
|
||
| davul çalıyorum ama bas gitar ve keman çalmayı çok istemişimdir... | ||
|
||
ben gitar çalmaya başladım eğer bunu başarabilirsem elektro ve bas da çalmak istiyorum ama o oldum olası piyano da çalmak istemişimdir-çok sesliyim yani-
|
||
|
||
| ben rock gitar hayranıyım | ||
|
||
keman ve elektro gitar çalmayı isterdim...ama ne yazık ki okaDAR BECERİKLİ degilim
|
||