|
||
| ben gitar ve elektro gitar çalmayı seviyorum ama bateride çalmak isterdim | ||
|
||
| gitar çalıyorum. | ||
|
||
| ben de bas ve elektro gitar çalıyorum ama bateri hastasıyım onu da çalcam işalla | ||
|
||
ben davul çalmak istiyorumm annemden izin alabilsem özgür abim öğretcek ama annem izin vermiyoki
|
||
|
||
| müzikle uğraşan arkadaşlar buraya... müziğe yeni başlayacak olan arkadaşlara da kullandığımız enstrümanı ve markasını söyleyip yorumlarsak onlar da bu konuda fikir sahibi olur diye düşünüyorum şahsen ben sanchez klasik gitar kullanıyorum bazen hiç tavsiye etmem çok kötü ses veriyor. ama ibanez grg270 elektro mükemmel bir gitar. çok da memnunum. sert tonlar;heavy metal ve progressive çalmak isteyenlere ibanez öneririm. alternatif ya da blues tarzı isteyenlere de fender'den şaşmamalarını öneririm. tabi bu sadece elektro gitar için geçerli. bas gitarda da fender süperdir. |
||
|
||
keman caliyorum.. yasadigim sehrin en iyi kemanlarini yapan bir macarin dükkanindan satin aldim kemanimi ama markasi yok ![]() |
||
|
||
| Ben de gitara yeni başlayanlardanım.Klasik gitar olarak "Rodriguez" alıcam.Elektro olarak ise "Gibson Les Paul" alıcam.Amfiyi de "Marshall" almayı düşünüyorum... | ||
|
||
Ben de gitara yeni başlayanlardanım.Klasik gitar olarak "Rodriguez" alıcam.Elektro olarak ise "Gibson Les Paul" alıcam.Amfiyi de "Marshall" almayı düşünüyorum... ben de marshall kullanıyorum. tek geçerim mükemmel bir amfi. |
||
|
||
| en güzel enstürman bence bağlama, piyano | ||
|
||
| bateri çalmak isterdim, inşallah alacağım yakında | ||
|
||
| en sevdiğim iki enstrümanı (yan flüt ve klasik gitar) çalıyorum ve onları çok seviyorum bence eğer gerçekten bir enstrüman çalmak istiyorsanız kesinlikle başlayın size gerçekten çok şey kazandıracaktır
|
||
|
||
ben çok zamandır elektro gitar çalamayı çok istiyorum ama bulunduğum yerde kurs yok ilerde müzikle ilgili bi bölüm seçmek istiyoum ama derslerin iyi diye daha büyük bişeyler olmamı istiyolar yani müziği küçümsüyorlarmı nee ?
|
||
|
||
ben çok zamandır elektro gitar çalamayı çok istiyorum ama bulunduğum yerde kurs yok ilerde müzikle ilgili bi bölüm seçmek istiyoum ama derslerin iyi diye daha büyük bişeyler olmamı istiyolar yani müziği küçümsüyorlarmı nee ?benimde birçok arkadaşım senin durumunda ama onlara hep bugün olmazsa daha sonra olur diyorum yeterki sen istemekten vaz geçme
|
||
|
||
işallah ilerde olur tabi harun tekin bile geç yıllarda başlamış ama benim tanıdığım bazı insanlar gitar çalıyolar e bende kıskanıyom çünkü yeteneğim oldunu biliom ama kurs yok
|
||
|
||
| gitar çalmayı öğrenmeyi çok istiyorum..kursa gideceğim seneye :d sonra da elektro gitar :d | ||