|
||
| 2 yıldan beri antonyharun adında bir klasik gitarım var ama ne yazık ki bir notasını bile çalmayı bilmiyorum...öğrenmeyi gerçekten çok istiyorum.. | ||
|
||
üzerinde kelebekler olan bordo Rodriguez marka bir klasik gitarım var çok eski sayılmasam da iyi de çalarım
|
||
|
||
| bateri...gitarda çalmaya başlıyacağım hayırlısıyla... | ||
|
||
| bende uzun bi süreden beri sanchez marka gitar çalıyorum ama hayırlısıyla bi elektroya geçsem:D | ||
|
||
Mor ve ötesi hayranlığım sayesinde ya da şöyle diyim:Harunu bukadar sevmem sayesinde onun gitarından aldım daha 2 gün önce Sadece rengi mor değil.Okadarıda özentiliğe girer dimi ama...Ondan önce de cort viva series gold 2 vardı.İğrenç bi gitar tavsye etmem.400'e sattım
|
||
|
||
klasik gitar çalıyorum fakat çok iyi değil.okul,dersler yüzünden bir geliştiremedim.ama okul bitsin gitarla çok uğraşacağım.
|
||
|
||
| gitar caliodum ama babm onu da elimden aldi | ||
|
||
| elektro gitar | ||
|
||
| akustik gitarım var çalıyorumda allaha şükür:)) | ||
|
||
9 yıldır baglama calıyorum
|
||
|
||
| gitar ve piyano çalıyorum gitarımın markası yok heralde akustik gitarım vardı ama kırıldı piyanom yamaha marka ... |
||
|
||
| şuan gitar çalıyorum o kadar iyi olmasamda kendime göre iyiyim ilerde de bateri çalmayı istiyorum | ||
|
||
| eskiden akustik gitar çalıyordum şimdi elektroya geçtim | ||
|
||
klasik gitar çaliyorum güzel gidiyor
|
||
|
||
klasik gitar çalıyorum ama bir an önce elektroya geçmek istiyorum daha sonra da bateri çalmayı istiyorum!!!
|
||