|
||
| bateri! | ||
|
||
Aklınıza gelecek ne kadar enstrüman varsa hepsini çalmak isterim ve çalabileceğimede inanıyorum
|
||
|
||
Aklınıza gelecek ne kadar enstrüman varsa hepsini çalmak isterim ve çalabileceğimede inanıyorum ![]() yavaşşş...
|
||
|
||
| gitarı az çok çalıyorum ama en çok bateri çalmak isterdimm | ||
|
||
gitarı az çok çalıyorum ama en çok bateri çalmak isterdimm neden bateri? davulu PATAKLAMASI güzel oluyor di mi?
|
||
|
||
| Electro. gitar,bateri,piano,ney,saz,ud,kanun,cümbüş,vs... Herhangi biri elimde olsa iyi iş çıkartabilirdim... Alıntı author=gül kendine! link=topic=9192.msg85451#msg85451 date=1173046847] Aklınıza gelecek ne kadar enstrüman varsa hepsini çalmak isterim ve çalabileceğimede inanıyorum ![]() +1 |
||
|
||
| Alıntı neden bateri? davulu PATAKLAMASI güzel oluyor di mi? ![]() hehe evet :)iyi stres atılır :)bateri diğer enstrümanlara göre daha farklı ve ritimler daha belirgin.insanda bir coşku uyandırıyor
|
||
|
||
| Elektro gitar çalmak çok isterim .Piyanonunda sesine hayranım coldplay beni çıldırtıyor Chris Martin gibi piyanoyu çalıp sonra bir anda zıplayıp gitara geçmek isterdim. | ||
|
||
| hiç farketmez ne olursa olsun çalmak isterdim..zurnada bunların başında geilirdi:)) | ||
|
||
hiç farketmez ne olursa olsun çalmak isterdim..zurnada bunların başında geilirdi:)) Zurnacılık aslında baya zor karşındaki insanlardan çok etkileniyorsun adam geçiyor mesela karşına limon yiyior emiyor şapur şupur sesler çıkartıyor zurnacılara genelde yapıyorlardı denk geldimde zor yaa |
||
|
||
| bateri | ||
|
||
| davul,gitar bir gitarım var ama ben de bir şey yok henüz! artık üni dönemine kaldı öğrenmem! :s
|
||
|
||
| gitar bende de var ama orda durmakla yetiniyor...org,piyano çalabiliyordum ama uzun zamandır piyano başına geçmedim şuan ne yaparım bilemiyorum yani(: davul ve çello çalabilmek isterdim... |
||
|
||
| ben gitar çalıyorum zaten herhalde bateri çalmak isterdim!! | ||
|
||
| gıygıy hariç hepsi iyi gelir bana zaten bateri çalıorm | ||