|
||
| gitar hastasıyım da denilebilir | ||
|
||
| bateri ve electro calıyorum ama bunun yanında bide bass gitar calabilmek isterdim | ||
|
||
| klasik gitar çalıyorum. ama elektro gitar çalmayı isterdim. pianoyuda çalmak isterdim ama onun için baya yaşlandım sanırım. gitara da çok geç başladım malesef | ||
|
||
| klasik ve akustik gitarım mevcut.. kendi çapımda çalıyorum.. | ||
|
||
| 9 yıldır bağlama çalıyorum ağacı vengi elektro gitar çalıyorum behringer yine behringer amfim var okulumuzda bi baterimiz var yamaha biraz eski ama idare ediyoruz işte(.benim baterim yok maalesef..)konserlerede arkadaşlar kendi baterilerini getiriyorlar(2 kişide var) onlarla çıkıyoruz.onlarda yamaha gerçekten süperr bateri almak isteyen arkadaşlara öneririm |
||
|
||
| bateri caLıyorum 3 aydır ve cok sevıyorum ama elekt.gıtar calmayıda ogrenmek ıstıyorum | ||
|
||
çalabildiğiniz veya çalmak istediğiniz ensürmanlardan hangisi daha önde??..şahsen ben enstürman olarak gitar çalmak isterim bakalım sizlerin çalabildiğiniz veya çalmak isteğiniz 1.enstürman hangisi ?
|
||
|
||
| gitar (bas) piyano ankete diğer seçeneğide koy
|
||
|
||
| elektro gitar çok çalmak istiyorum. | ||
|
||
baterii çalmayıı çokk isterimmm....ve de bana öğreticek kişinin kerem kabadayı olmasını çok isterimm bide ek olarak elektro gitar
|
||
|
||
gitar çalmak isterdim ve gayet iyi çalıyorumda
|
||
|
||
benim icin keman daha önde cünkü bes yildir caliyorum.. ama bateri calmayida cok isterdim..
|
||
|
||
baterii çalmayıı çokk isterimmm....ve de bana öğreticek kişinin kerem kabadayı olmasını çok isterimm katılıyorum keşke kerem kabadayı öğretmenimiz olsa bide ek olarak elektro gitar ![]()
|
||
|
||
yan flüt çalmak istiyorum ..ama bunu şiddetle istiyorum ben
|
||
|
||
yan flüt çalmak istiyorum ..ama bunu şiddetle istiyorum ben ![]() oo benimde bir zamanki hayalimdi ki hala isterim ama önce gitar var ;Dhayırlısıyla bir bitsin büyük ihtimalle bende yan flüt'e başlıcam
|
||