|
||
ben de gitar çalmayı 6 yaşımdan beri istiyorum...yıllar sonra bir gitarım oldu adı "antonyharun"3 yaşında şimdi ama hala tek bir nota bile çalamıyorum
|
||
|
||
| Gitar kursuna yazıldım ama -okulun (lisenin) vermiş olduğu kurs- galiba tamamlanması gereken kişi sayısı tamamlanamadı ve aksadı. Ben de başka bir kursa yazılacağım, pek öneren olmadı okulun kursunu. Neyse olacaksa işte -umarım- gitar çalıyor olacağım kurs bitiminde (: |
||
|
||
| cort G290 elekro gitar comanche elekro yamaha DW9 agustik gitarım var birde izmirden almış olduğum 150 ytl davulum var boyasını ben yaptım birazda parça idare eder birşey oldu | ||
|
||
gitar olarak bas agustik elektro klasik steeom ageran hepsini çalabiliyorum ama en agustik herşeyim davullada dört yıldan beri ugraşıyorum keman istiyorum ama cidden zor
|
||
|
||
Bas gitarrr
|
||
|
||
| piyano çalabiliyorum çalmak istediklerimde gitar açık ara önde gidiyor | ||
|
||
| öncelikle klarnet istiyorum çünkü iyi baglama çalıyorum ve yanında birkaç çalgı daha ögrenmem gerektigi kanısındayım. ama bass gitar da çok seviyorum. | ||
|
||
bateri , gitar da ögrenmek istiyorum
|
||
|
||
gitar zaten az çok biliyorumda ben hep piyanist olmak istemişimdir piyanoya çok uygun parmaklarım varmış ama kullanmadım işte yeteneğimi
|
||
|
||
|
||
bateri,piano, ve daha cok farkli aletler
|
||
|
||
| Amatör olarak gitar ve klavye çalıyorum. Ama planlarımı hayata geçirirsem,iyi bir baterist ve piyanist olurum
|
||
|
||
| bateri calmak isterdim ve halada istiyorummm:D | ||
|
||
basgitar hastası bir maynagım..
|
||
|
||