|
||
| G İ T A R
|
||
|
||
bas çalmak istiorum ama blok flütü bile doğru düzgün çalamıyorum
|
||
|
||
BEN GİTAR ÇALMAK İSTİYORUM...
|
||
|
||
son model bir elektro gitar çalmak isterdim
|
||
|
||
Bi klasik gitarım var çalabilmeyi çok istiyorum tabii ondan sonra da elektro gitar
|
||
|
||
| 4 yaşımdan beri piyano çalıyorum gitara meraklıyım gitarım var o bana ben ona karşılıklı bakışıyoruz ama inşallah ikinci dönem kursa gideceğim bas gitar hastalığım var fena şekilde bas gitar ögrenmek istiyorum akustik gitarıda çok seviyorum birde bu aralara bateriye merak saldım hadi hayırlısı=) |
||
|
||
| bende gitar alacam eğer bu sefer annem gerçektende keklemesse beni sonrada direk kursa gidecem bu sene. | ||
|
||
gitar'ın tüm çeşitlerini çalmak istiyorum bu arada bateri çalmak isteyen arkadaşlar bateride aman aman öğrenilecek bir şey yok ritim duygunuza kalmış, hem öyle evde çalabileceğinizide sanmam
|
||
|
||
| BATERİ!!!!! | ||
|
||
| piyano keman ney gitar ve bağlama çalıyorum zaten
|
||
|
||
| piyano gitar ve ney çalmak istiyorum.yanlış anlaşılmasın
|
||
|
||
| Akustik, Klasik Gitar ve Bass çalıyorum. Ayrıca daha öncesinden çello da çalarım. ( ama çelloyu 1 senedir elime almadım. ) | ||
|
||
| bağlama gitar |
||
|
||
en çok istediklerimi çalıyorum zaten ama mey de çalmak isterdim sesi çok dokunuyo insana
|
||
|
||
| Kullanıdığı enstrümanlar... Bass gitar / İBANEZ RE 300 Özellikle alt manyetiklere bakınız. ![]() Çello / VALENCİA CE SERİSİ ![]() Akustikte / Cort AD 850 CE ![]() NOT ENSTRÜMANLARIN ELİMDE RESİMLERİ YOK, BUNLAR ALINTIDIR. |
||