|
||
bi gibson gitarım olsn bide gt8 herşeyi yaparım
|
||
|
||
bu hafta gitar alacam.geri allah kerim ama bana yardım etmek isteyen vs. varsa ö.m atabiliri. ![]() yardım etmek? istemez miyim? nasıl bir yardım? |
||
|
||
bu hafta gitar alacam.geri allah kerim ama bana yardım etmek isteyen vs. varsa ö.m atabiliri. ![]() yardım etmek? istemez miyim? nasıl bir yardım? işte o yüzden msn e çağırmıstım
|
||
|
||
| yardım etmek isteyenler öm ile mesajlaşsın. konuda sadece önerilerinizi belirtin... | ||
|
||
bi gibson gitarım olsn bide gt8 herşeyi yaparım ![]() önce klasik derim. Gibson gitarı eline almayanlar için profesyonel ki benim de gibson'um yok. bahsettiğin arkadaşla ibanez elektro gitarlarından kullanıyoruz. klasik gitar dönemini kapattık. lütfen yorumlara cevap vermeden önerilerimizi yazalım... |
||
|
||
piyano dersleri alıyorum eylül'den beri..gitar aldım ama ço..k az yani toplasanız 6-7 ders saati etmez de sıkıldım bıraktım..yaza inş.bir daha başlayacağım..
|
||
|
||
| gitar alıcaklara bütçeye göre değişsede 600 tl üzerinde olan bütün ibanez çeşitlerini öneririm rg 350 üstü ibanez herşeyi alabilirsiniz elektro için bahsediyorm her yöne uyumlu olmakla birlikte metal blues alternatif hertürlü hoşş | ||
|
||
piyano isterdim kızlara gitar pek yakışmıyo ama piyano süper bence keşke çalabilseydim bence gitar cinsiyet ayrımı olmaksızın çalabilen herkese yakışan bir enstürman, böyle düşünülmemeli
|
||
|
||
önce bateri sonra gitar ve çello
|
||
|
||
hep gitar çalmak istemişimdir
|
||
|
||
| su anda zaten gitar kursuna gidiyorum inş cok iyi bir sekılde calarım | ||
|
||
| gitar çalabilir her insan çalışmayla ama kemanı çalabilmek için yeteneğin olması gerektiğine inanıyorum?? | ||
|
||
| klasik gitar çalıyorum ama elektro akustik ve bass istiyorum... | ||
|
||
| gitar çalabilmek ve bunu duyurabilmek (ve inanıyorum bu bigün olacak) tıpkı KEREM ÖZYEĞEN gibi bi yardım almadan tek başıma bu yola başkoymak ve onun gibi başarılı olmakk isterimm o bence büyük bi yetenekk o ender bi yetenek bana göre onun gibisii çoooooooooooooook zoor bulunur | ||
|
||
| mutlaka biraz müzik kulağı gerek bişey çalabilmek için fakat neyde bu durum biraz fazla zor gibi yaklaşık bir hafta uğraştım neyden bozuk da olsa ses çıkarabilmek için. fakat olmadıı saçma bi ses çıkarmak bilee zor yanii o hafta nefesim tükenmiştii o yüzden ney çalabilenlere saygılar bazen soruyorum kendime nasıll bu kadar nefeslerine hakim olabiliyorlar diyee zoru başaranlara saygılar |
||