|
||
| piyano istiyordum denedim ama sonra vazgeçtim şimdi elektro çalmak istiyorum ama bunun için herhangi bir çabam yok:d | ||
|
||
| mızıkaya hayranım (: hohnerse daha bi güzeldir (: | ||
|
||
Elektro çalıyorum ama bateriyi de çok istiyorum
|
||
|
||
klasik ve akustik gitar çalıorum ama bateriyi aşırı derecede istiyorum elektro gitarı da öle tabii!!müzik kulağımın olduğunu biliyorum hatta tüm müzik öğretmenleri de sölüyor gzl bişi bence herkesin müzik kulağı olmayabiliyo yine de bi enstürüman çalabilir çalması da gerek bence çnkü çok gzl bişi buu...
|
||
|
||
| ben de keman çalıyorum ama bateri çalmayı da isterdim | ||
|
||
| keman çalmaktayım.. kontrbas çalmayı çok istemekteyim.. ayrıca kanun çalnları da azım açık bi şekilde hayranlıkla izlemekteyim.. | ||
|
||
gitar, bateri ve çello çalmayı çok isterdim
|
||
|
||
org ve fülüt ( ) çalabiliyorum.(ilk okuldaki hocam fülüt çalmamı çok beğenirdi. yeteneğin var senin derdi. sanırım haklıda çıktı )ama bateri çalmak benim çocukluk hayalim. en kısa zamandada bu hayalimi gerçekleştiricem
|
||
|
||
baterii çalmayıı çokk isterimmm....ve de bana öğreticek kişinin kerem kabadayı olmasını çok isterimm katılıyorum keşke kerem kabadayı öğretmenimiz olsa bide ek olarak elektro gitar ![]() ![]() evet ya en ıyı o ögretebılır
|
||
|
||
gtar calıyorum ![]() bu nedenle cok mutluyum ![]() ama baterıde ıstıyorum |
||
|
||
| elektıro gıtar baterı ney keman |
||
|
||
bateri aşkı içimde sonsuz bir yaradır
|
||
|
||
elektro gitar çalıyorumda...onu salla bn en çok çello çalmak istiyorum..
|
||
|
||
| elektro gitar çalıyormda...salla orasını...ben en çok çello çalmak istiyorum... | ||
|
||
| elektro gitar (ama süper derecede çalmak istiyorum!) | ||