|
||
| gitar! klasik gitar çalabiliyorum ama elektro çok istiyorum.. | ||
|
||
| fülüt çalabiliorum hemde çalmayıda çok seviom | ||
|
||
| BAS gitarrr....Ve sonunda isteğimi gerçekleştirebildim ve BAS gitar öğrenmeye başladım... | ||
|
||
bateri ve acayiptirki yan flüt çalmayı istemişimdir hep
|
||
|
||
| keman çalmaktayım kemandan sonrada gitar ... | ||
|
||
| gitar çalmayı biliyorum zaten.. ama hep "yan flüt" çalmak ta istemişimdir... sesi çok güzell... | ||
|
||
henüz flüt
|
||
|
||
Hep enstrüman çalmak istemişimdir ama hiç vaktim olmadı ne yazık ki.İçimde kaldı Islık bile çalamıyorum kahretsinAma elektro gitar,piyano,viyola,çello çalmayı çok isterim |
||
|
||
Hep enstrüman çalmak istemişimdir ama hiç vaktim olmadı ne yazık ki.İçimde kaldı Islık bile çalamıyorum kahretsinAynen valla ya Çello çalmayı çok isterdim ben de =( |
||
|
||
gitar zaten favorim bateri çalmak isterdim
|
||
|
||
| elektro gitar:marka GİBSON LESPAUL 50's BU ALETİ ÇALARKEN BİZİM GRUP SOUNDUN ÇOK İYİ OLMASINDANDIR HERALDE COŞUYORLAR.BEN ZATEN ÇILDIRIYORUM O GİTARI ÇALARKEN
|
||
|
||
| --PİYANO-- Ben piyano çalmayı önceden beri çok isterdim seneler geçti benim bu istediğim hiç geçmedi ![]() Demekki cidden çok seviyorum (: Bir ara ders alıyordum, okulda piyano kursu yapıyorduk ama ben bırakmak zorunda kaldım gereksiz sebeplerden dolayı.. Şu yaşımda olsam hiçbiryere gitmez, piyano dersine giderdim.. Ama şu ÖSS derdi bitsin ilk işlerimden biri tekrar piyano dersine başlamak olucak. ![]() Çok seviyorum onu yaa
|
||
|
||
gitar! klasik gitar çalabiliyorum ama elektro çok istiyorum.. bende klasik gitar çalıyorum...elektroya geçmek istiyorum biran önce ama..ara verdim bu aralar.. ![]() onun dışında bateri çalmak çok istiyorum...
|
||
|
||
elektro gitar calmak ısterdım
|
||
|
||
| gitar çalmak isterim....tüm ihtişamıyla ailem öss yüzünden izin vermiyor.ama benim hala umudum var...üniversitede başlarım napayım!!! |
||